На Тернопіллі ігор Сопель вручив ключі від автомобілів екстреної медичної допомоги

На Тернопіллі ігор Сопель вручив ключі від автомобілів екстреної медичної допомоги

15.12.19 10:36 0 1022
Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель вручив представникам Бережанського, Кременецького та Чортківського центрів первинної медико-санітарної допомоги ключі від трьох автомобілів екстреної медичної допомоги.

Ці спеціалізовані авто, створені на базі Toyota Land Cruiser, надійшли в область в рамках проекту державно-приватного партнерства, який ініціював Президент України Володимир Зеленський.

Кожен транспортний засіб обладнаний найсучаснішим медичним обладнанням, це ноші для транспортування пацієнта, як лежачи так і в положенні сидячи, ЕКГ апарат,

та сучасний переносний дефібрилятор, сумка для надання невідкладної допомоги обладнана на всі випадки, що забезпечить вчасну та висококваліфіковану медичну допомогу за усіма стандартами та протоколами.

«Впевнений, що ця цільова допомога покращить життя людей і зробить медичну допомогу швидкою та комфортною навіть у найвіддаленіших населених пунктах області. Адже важливо, щоб якісні медичні послуги наші краяни могли отримувати не лише в обласному центрі, але й в безпосередній близькості до своєї домівки, села, селища чи містечка», - сказав Ігор Сопель.

Директор Бережанського центру первинної медико-санітарної допомоги Віктор Цапок: «Щиро дякую за такий подарунок для наших медиків і пацієнтів. Автомобілі чудово оснащені всім необхідним й суттєво полегшають роботу лікарів».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Палата представників ...
Наступна новина: Мінфін збирається продати ...

КОМЕНТАРІ