8 переваг використання компанії з управління майном

8 переваг використання компанії з управління майном

15.12.19 21:00 0 7591

Наймаючи професійного менеджера з нерухомості, ви можете додати велику цінність своїм інвестиціям в оренду нерухомості, саме тому так багато досвідчених інвесторів у нерухомість погоджуються, що найкраще — це довірити справи хорошій компанії з управління нерухомістю. Наприклад, в Києві це https://capital-house.com.ua/uslugi/upravlenie-nedvizhimostyu.html. Ну а далі, ми безпосередньо розглянемо основні переваги подібних організацій.

Високоякісні орендарі

Огляд орендарів може бути складним процесом, і якщо ви не маєте достатнього досвіду в галузі нерухомості, ви можете обрати собі поганого орендаря. Основна проблема з поганими орендарями полягає в тому, що може бути досить важко змусити їх покинути вашу власність. Хороші компанії з управління майном мають надійний і перевірений процес перевірки, який допомагає їм вибрати орендарів, які:

  • заключають договори довгострокової оренди;
  • сплачують оренду вчасно;
  • мінімізують знос майна;
  • викликають менше проблем.

Уникнення поганих орендарів, судових процесів та аферистів — це одна з головних переваг, які ви отримаєте винайнявши професійного менеджера з нерухомості.

Менше юридичних проблем

Досвідчені орендодавці усвідомлюють той факт, що один поганий орендар може спричинити великі фінансові та юридичні проблеми. Високоякісна компанія з управління майном озброєна великою кількістю знань, і вони можуть захистити вас від потенційних позовів і вразливих ситуацій.

Якщо ви уникнете одного судового розгляду, наймаючи фахівця, гроші, які ви заощадите, будуть більш ніж достатніми для сплати зборів компанії з управління майном, а також ви не будете витрачати свій час та енергію на судову тяганину.

Коротші періоди простою

Професійний менеджер з нерухомості не дозволить вашим об’єктам залишатися вакантними занадто довго. Компанія з управління нерухомістю точно знатиме, які косметичні вдосконалення необхідно зробити, щоб максимізувати ваш дохід. Також вони допоможуть вам визначити оптимальну ставку орендної плати, щоб швидко знайти орендарів і не втрачати гроші щомісяця.

Довгострокові орендарі

Якщо орендарі не здають квартири в оренду протягом тривалого періоду часу, вам доведеться вирішити ряд таких питань, як втрачена орендна плата, необхідність прибрати майно, змінити замки, перефарбувати стіни, замінити килими, зробити невеликий ремонт, пройти процес обстеження орендарів та маркетингові кампанії знову. Ці речі вимагають часу і можуть бути досить дорогими, але цього можна уникнути. Хороший керівник нерухомості має перевірену часом політику утримання орендарів.

Більш ефективне стягнення орендної плати

Поводження зі збором орендної плати та несвоєчасними платежами є надзвичайно важливим аспектом управління майном. Щоб забезпечити послідовний та надійний грошовий потік, орендна плата повинна стягуватися вчасно щомісяця, і важливо, щоб орендарі це розуміли.

Наймаючи професійного керуючого майном, орендодавець розміщує буфер між собою та орендарями, дозволяючи їм бути поганим поліцейським, який повинен слухати виправдання орендарів, збирати орендну плату та проводити виселення, якщо це необхідно.

Зниження витрат на ремонт та обслуговування

Орендарі завжди раді, якщо ви пропонуєте їм хороше обслуговування, не кажучи вже про те, що тим самим ви зберігаєте вартість своїх активів. Наймаючи менеджера з нерухомості, ви отримуєте доступ до професійного обслуговування та мережі ліцензованих, застрахованих та підрядників. Ці підрядники заслуговують на довіру і пройшли перевірку щодо якісної роботи та хороших цін. Це може заощадити багато грошей у порівнянні з тим, як найняти когось із жовтих сторінок. Крім того, компанія з управління нерухомістю також зможе отримати знижки за рахунок великого обсягу керованої нерухомості.

Збільшуйте та підтримуйте вартість орендної нерухомості

Визначаючи та виправляючи будь-які проблеми з технічним обслуговуванням на початку, ви уникаєте великих та дорожчих проблем. Досвідчений менеджер з нерухомості скаже вам, що запорукою збереження та підвищення цінності вашого майна є профілактичне обслуговування. Для цього потрібні регулярні перевірки та перевірки технічного обслуговування, письмовий графік обслуговування та детальна документація.

Особисті переваги:

  • Менше стресу. Наймаючи фахівця, вам не доведеться мати справу з надзвичайними ситуаціями пізньої ночі, виселеннями, вибиванням орендної плати, збитками, оформленням документів, пошуком підрядників та іншими виснажливими та трудомісткими завданнями.
  • Більше свободи. Якщо ви наймаєте менеджера з нерухомості, ви можете подорожувати куди завгодно, не турбуючись про своїх орендарів та регулярні перевірки. Ви можете жити де завгодно та інвестувати в інші об'єкти нерухомості.
  • Більше вільного часу. Для інвестора нерухомості час — це гроші, а ваш час краще витратити на інші речі, ніж мікроконтроль власності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ