Голова МЗС Німеччини заперечив Путіну: Росія не просила видати вбитого в Берліні Хангошвілі

Голова МЗС Німеччини заперечив Путіну: Росія не просила видати вбитого в Берліні Хангошвілі

16.12.19 12:48 0 1291
Росія не просила видати убитого в Берліні Зелімхана Хангошвілі, як про це заявив раніше президент Володимир Путін, заявив міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас.

За його словами, Німеччина не отримувала від Москви ніяких офіційних запитів з приводу Хангошвілі. В ефірі німецького телеканалу ZDF 13 грудня міністр зазначив, що тепер звинувачення проти убитого досить складно перевірити.

«Нічого немає, ні у нас, ні в Міністерстві внутрішніх справ, ані в органах, відповідальних за прохання про правову допомогу. І говорити зараз, що ми могли його видати давним-давно – цього просто не було», – сказав Маас.

За словами голови МЗС Німеччини, звинувачення, які Путін оголосив проти Хангошвілі, «ніколи не повідомляли федеральному уряду в минулому». Про них оголосили лише після того, як Німеччина почала розслідування щодо його вбивства, додав він.

Громадянин Грузії Зелімхан Хангошвілі під час другої чеченської війни воював проти російської армії. В кінці серпня цього року його застрелили в Берліні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Переваги замовлення ...

КОМЕНТАРІ