Джуліані після поїздки до Києва розповів про «свідків» у справі щодо імпічменту Трампа

Джуліані після поїздки до Києва розповів про «свідків» у справі щодо імпічменту Трампа

16.12.19 14:54 0 1828
Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліалі серією повідомлень у твітері повідомив про свою поїздку до Києва, Будапешта і Відня в справі щодо імпічменту.

«Після сотень годин і місяців досліджень я зібрав свідків та документи, які розкривають правду, що стоїть за цим імпічментом, і показують, що Дональд Трамп не здійснював правопорушень», – написав Джуліані.

Він додав: «факти свідчать, що корупція в 2016 році в Україні була настільки значною, що обов'язком Трампа було просити про американсько-українське розслідування. Імпічмент є частиною прикриття демократів. Вимагання, хабарництво та відмивання грошей виходять за рамки справи Байдена. Також Національний комітет Демократичної партії змовився з Україною, щоб знищити кандидата Трампа».

Джуліані, говорячи про українського ексгенпрокурора Віктора Шокіна вказав на «документи, які підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байденами». Адвокат Трампа заявив про наявність «медичних записів» про отруєння Шокіна, який буцімто двічі був при смерті, але одужав.

«Багато голів полетять в Україні, якщо це розкриється», – написав Джуліані.

Говорячи про іншого колишнього генпрокурора Юрія Луценка, він назвав його «наступником офісу Шокіна» і написав таке: «Записи підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі неправдиво свідчила свідчення. Документи показують, що вона відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена і демократів. Чіткий документ підтвердження відмивання грошей Burisma і Байденами».

«Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити наведеним нижче розслідуванням корупції в еру Обами: мільярди відмитих доларів; широке нецільове використання мільярдів, переважно доларів США; вимагання; хабарництво; змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа. Ще багато попереду», – повідомив Джуліані.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: New York Times: зі США ...
Наступна новина: В «УПЦ КП» Філарета ...

КОМЕНТАРІ