Пілатес - та все що його стосується

Пілатес - та все що його стосується

17.12.19 22:55 0 8110

Хоч пілатес досить давній вид занять , та в нас він лише зараз набуває популяризації. Пілатес у Львові займає на сьогоднішній день одне із перших місць із видів фітнес напрямків групових занять.

Чому все ж таки пілатес у Львові з кожним днем стає все популярнішим ? Все через те, що пілатес – це не просто вид занять завдяки якому люди худнуть, закачують м’язи та підтягують їх, це в першу чергу – лікувальний вид занять. Завдяки пілатесу можна значно покращити своє здоров’я, а саме :

  • Покращити роботу кровоносної системи.
  • Покращити опорно-рухову систему.
  • Зупиняє розвиток лардозу.
  • Зупиняє розвиток кіфозу.
  • Зупиняє розвиток сколіозу S та P подібного.
  • Зупиняє розвиток пласкостопості.
  • Зупиняє розвиток хронічних захворювань, таких як : астма, остеохондроз, артроз, та інших.

Окрім цього, пілатес рахується також і відновлювальною гімнастикою, тобто підходить для реабілітації після травм, операцій, дтп та інших неприємних ушкоджень опорно-рухової системи.

Для того щоб обрати справді корисний пілатес для вашого тіла важливо знати, про методику самого Пілатеса, це військовий лікар, який сам і являється засновником цього виду заняття назвавши його в свою честь, завдяки певному комплексу вправ, та спеціальному тренажерові він і сам реабілітувався після численних травм, яких зазнав. На жаль пілатес у Львові - це не завжди пілатес по методиці самого Пілатесу, за часту це просто підглянуті вправи із інтернету із різного типу занять тренерами самоуками, тому обов’язково звертайте на це увагу, перед відвідуванням заняття поцікавтеся в тренера чи володіє він методикою засновника пілатесу, якщо ви справді бажаєте відвідати справжній пілатес, а не звичайний фітнес чи аеробіку.

Але якби там не було, справжній пілатес у Львові є, в нашій студії пілатес викладають лише за методикою!

Звичайно що відвідувати пілатес у Львові корисно не лише людям які мають проблеми зі здоров’ям, але й ти хто хоче просто гарно виглядати та почуватися, регулярні та тривалі заняття з пілатесу забезпечать вам гарні підтягнуті форми, та приємні зменшення в об’ємах.

З яких частин повинно складатися заняття з пілатесу та чому ?

Пілатес – це величезний комплекс, який в собі поєднує : розробку усіх суглобів, закачування усіх м’язів та розтягнення усіх сухожиль. Урок як і будь-який інший, обов’язково починається із розминки ( зазвичай стоячи ), весь наступний комплекс відбувається на килимках, або на спеціальному тренажері, який також був розроблений Пілатесом, якщо такий є в наявності, також час від часу на заняттях для більшої ефективності може застосовуватися різного типу інвентар – фітболи, гантелі, резинки і тому подібне. Після таких занять , ви відразу відчуватимете легкість у всьому тілі.

Пілатес у Львові дає можливість – займатися вам з максимальною користю та забезпечує вам безпечність, по скільки травмуватись займаючись пілатесом майже неможливо. Тому пілатес – це заняття, яке найчастіше рекомендується лікарями та реабілітологами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выбрать комод?
Наступна новина: Преимущества установки ...

КОМЕНТАРІ