Міноборони: суд розблокував переведення військових частин на нову систему харчування

Міноборони: суд розблокував переведення військових частин на нову систему харчування

18.12.19 08:05 0 742
Шостий апеляційний адмінсуд скасував ухвалу попередньої інстанції та розблокував переведення військових частин на систему продовольчого забезпечення із застосуванням каталогів продуктів. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

«У межах судових слухань, які неодноразово переносилися з різних причин, Міністерством оборони було зібрано та долучено до матеріалів справи усі належні докази, що повністю спростовують позовні вимоги», – наголосили у Міноборони.

Як зазначили у міністерстві, перехід на нову систему харчування є однією з ключових реформ ЗСУ та повністю відповідає стандартам армій провідних країн світу.

«Станом на переведено вже 73 військові частини Збройних Сил України. Більшість, а саме 285 військових частин, мали перейти на цю систему на підставі наказу, дію якого до 11 грудня було зупинено», – повідомили у Міноборони.

У липні Окружний адміністративний суд Києва призупинив дію наказу Міністерства оборони від 3 березня цього року «Про перехід військових частин Збройних сил України (ЗСУ) на систему продовольчого забезпечення із застосуванням каталогу продуктів харчування у 2019 році».

Позивачем у справі виступив «суб'єкт господарської діяльності», який раніше, до впровадження реформи, постачав продукти харчування у ЗСУ.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі на просп. ...
Наступна новина: Чехія депортувала 4 ...

КОМЕНТАРІ