У Тернополі пройде фінал Кубка України з футболу сезону-2019/2020

У Тернополі пройде фінал Кубка України з футболу сезону-2019/2020

18.12.19 10:39 0 968
Фінальний матч Кубка України з футболу сезону-2019/2020, який попередньо запланований на 13 травня 2020 року, буде проведено на Тернопільському міському стадіоні. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Української асоціації футболу (УАФ) після вивчення спеціально створеною комісією усіх деталей щодо організації матчу та проведення огляду Тернопільського міського стадіону.

Як відзначили в АУФ, одним із головних критеріїв відбору міста було те, що саме у Тернополі в попередньому році було проведено на високому організаційному рівні матч відбіркового етапу Кубка Світу з футболу серед жіночих команд (Україна — Угорщина).

В свою чергу, Тернопільська міська рада гарантує вжиття усіх необхідних заходів та робіт для забезпечення проведення на високому організаційному рівні і фінального матчу Кубка України з футболу.

«Тернопіль славиться давніми футбольними традиціями, щирими вболівальниками та вдячними глядачами. Проведення таких футбольних матчів всеукраїнського та міжнародного рівнів, як турнір розвитку УЄФА серед жіночих команд U-17, матч відбору жіночого чемпіонату світу (Україна — Угорщина), фінали Кубку України з футболу серед жіночих команд, етапи Кубку України з футболу за участю в якості гостей футбольних клубів «Шахтар», «Ворскла» та «Чорноморець» свідчить про отриманий досвід в організації футбольних матчів топ рівня у місті, - відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал. - Проте, нам особливо приємно, що саме в Тернополі пройде фінал Кубка України з футболу. Це стане справжнім визнанням нашого міста та подарунком фанатам футболу, а також це дасть черговий поштовх до розвитку і популяризації футболу – улюбленого спорту мільйонів українців та улюбленого спорту тернополян».

До слова, фінали чотирьох попередніх турнірів проходили у Львові, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Нафтогаз»: жодних ...

КОМЕНТАРІ