Чому варто відвідати Італію?

Чому варто відвідати Італію?

18.12.19 23:08 0 2361

Коли молода або зріла людина вирішує відправитися в Італію, то може бути впевнена, що в цій країні вона буде учнем, мандрівником і мудрецем в одній особі. Італійці кращі вчителі життя, а їх країна — найпрекрасніше місце на Землі. Для кожного не італійця існує 10 причин відвідати сонячну Італію і познайомитися з її дивним народом. Нумо їх розгляньмо. А розповість нам про це головний редактор українського порталу про Італію ukrita.com.

10 причин відвідати Італію:

  1. Італія — це колиска найбільшої древньої цивілізації. В Італії всюди можна побачити сліди колишньої величі Римської Імперії та епохи Відродження. Знамениті стіни древнього Колізею, Падаюча башта, таємничий і гордовитий Ватикан — перерахування та опис визначних пам'яток країни може зайняти кілька годин. У всі віки знаходилося чимало претендентів зайняти таке ж місце у світі, як Стародавній Рим. Відчути причетність до його величі — одна з причин для того, щоб зібрати валізу та відправиться в Італію.
  2. Італія — це головний музей Європи. На цій землі збереглися пам'ятники давньоримського зодчества та середньовіччя. У невеликій за розмірами країні - 30 тисяч храмів, 20 тисяч замків, 700 музеїв. Це 60 % усієї історико-культурної спадщини Європи! Долучитися до неї прагнуть мільйони людей, тому масовий наплив туристів став звичним для країни явищем.
  3. Італія — це три в одному. Сонце, повітря і вода — наші кращі друзі! Італія оточена морськими просторами з трьох сторін протягом 80000 кілометрів. Формула тутешнього унікального клімату: «яскраве сонце + тепле морське повітря + гори».
  4. Італія — країна контрастів. І тут мова йде не про багатство та бідність. В Італії вражають природні контрасти: засніжені піки Італійських Альп на півночі та виноградники долини Вальдорчія в Тоскані, різнотравні альпійські луки та доглянуті апельсинові гаї, застигла лава на схилах вулкана Етна та великі горбисті рівнини з вічнозеленими деревами.
  5. Італія — це один великий пляж. Морські курорти Італії на берегах п'яти морів з широкими пляжами, посипаними золотистим піском або дрібною галькою, вважаються елітним місцем відпочинку. На південному сході країни сезон купання в Іонічному морі триває з травня по листопад. На Тірренське море припадає майже 2 /3 всього західного узбережжя. Саме тут знаходиться знаменита Неаполітанська затока, рай для підводних пригод. Найпопулярнішим і гучним є узбережжі Адріатики на сході. Тут першокласні курорти, що не дають нудьгувати ні вдень, ні вночі. На північному заході знаходиться Лігурійське море, береги якого облюбував істеблішмент. Пляжних курортів в Італії безліч: Венеціанська Рів'єра, Сицилія, Сардинія, Базіліката, Лігурія, Тоскана, Калабрія, острів Капрі — кожна назва змушує серце справжнього мандрівника битися частіше.
  6. Італія — це чудові гірськолижні курорти. Італійські гірськолижні траси протягнулися на сотні кілометрів, починаючи від французького кордону на заході. Курорти Доломітових Альп знаходяться на рівні світових гірськолижних курортів. Для італійців — гірські лижі одна з можливостей добре провести час не тільки вдень, але й вночі.
  7. У італійців можна навчитися легко ставитися до життя. Для більшості жителів Апеннінського півострова важливі не гроші самі по собі, або кар'єра, а ті задоволення, які можна отримати з їх допомогою. Смачна їжа, хороші напої, красиві жінки, добрі друзі, щаслива родина посідають в життя середньостатистичного італійця набагато більше місця, ніж робота або політика. Це не означає, що італійці ліниві та не цікаві, ні, все набагато складніше. Жителі півострова сприймають свої відносини з навколишнім світом як гру. Вони розуміють, що занадто серйозним ставленням можуть позбавити себе радості життя. Позитивні та відкриті італійці іноді можуть здатися занадто розважливими, але навіть подолання економічних труднощів для них стає частиною гри!
  8. Італія — це смачна їжа. Країна стала місцем паломництва для гурманів з усього світу. Відправившись в винний тур можна отримати уявлення про те, як п'ють та їдять в Італії. Справжню гастрономічну принадність країни зрозуміє лише той, хто поживе тут деякий час.
  9. Італія — це модно. Більшість модних брендів — родом з Італії. Тут справжній земний рай для шопоголіків, у яких захоплює дух при вигляді світових будинків моди та ексклюзивних моделей. Шоп-тури в Італію — це можливість відвідати брендові бутики та потрапити гроші на сезонні розпродажі брендових речей.
  10. Італія — це свято, яке завжди з тобою. До своїх знаменитих карнавалів італійці готуються задовго до початку, створюють неповторні за красою костюми. Венеціанський карнавал хтось із гостей країни вважатиме прийомом для заманювання туристів. Але це справжнє свято, перш за все для італійців.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чим планшет кращий за ...
Наступна новина: На Тернопіллі на Раді ...

КОМЕНТАРІ