У тернопільській ЗОШ №28 відкрили соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид»

У тернопільській ЗОШ №28 відкрили соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид»

19.12.19 08:47 0 942
У переддень Святого Миколая для дітей, які проживають на масиві «Сонячний», справжнім подарунком стало відкриття оновленого спортивного залу у ЗОШ N28.

Від у відремонтованому приміщенні спортзалу функціонуватиме соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид», яку відвідуватиме близько пів сотні дітей з соціально незахищених верств населення. На урочистому спортивному заході побував міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Приємно відзначити, що кожного року все більше тернополян розпочинають займатися фізичною культурою та спортом, тому і кількість спортивних майданчиків у громаді зростає. На даний час у місті встановлено понад 20 універсальних спортивних майданчиків - це і площадки з вуличними тренажерами, і спортивні зали у школах, - наголошує Сергій Надал – Позитивом є також те, що ми розпочали співпрацю з Фондом «Реал Мадрид» та громадською організацією «Епіцентр - дітям». Завдяки цьому партнерству у Тернополі створено окрему громадську організацію, яка займається дітьми з малозабезпечених сімей та сприяє їхньому всебічному розвитку. Окрім того, в минулому році нам спільно вдалося відремонтувати спортзал у школі-правовому ліцеї №2, а у цьому році – облаштувати сучасне футбольне поле на території школи №10».

Міський голова додав, що співпраця із зазначеними організаціями продовжиться і надалі, і уже є сформовані плани та кроки щодо подальшої спільної діяльності задля популяризації здорового способу життя та занять спортом.

До слова, вартість робіт з ремонту спортивного залу склала 1, 5 млн грн. Оновлення спортивного залу виконано на умовах співфінансування з місцевого та державного бюджетів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На міжбанку змін ...
Наступна новина: Уряд зробив крок до ...

КОМЕНТАРІ