Кому підходить світшот?

Кому підходить світшот?

19.12.19 18:31 0 5935

Відкриваючи шафу, не можете знайти те, що вам потрібно? Вам хочеться чогось зручного, стильного, але разом з тим недорогого і сучасного? Світшот — це універсальна річ, яка чудово підходить і чоловікам, і жінкам. За допомогою цього модного предмета гардероба, що представляє собою мікс светра та толстовки, можна легко створити ансамбль в дусі брутальної діви або чарівної леді, виглядати молодше або, навпаки, трохи старше. Можна грати з образом і бути абсолютно різною! Залишилося лише розібратися, як підібрати відповідну модель. Ну а як це зробити нам розповість співробітник інтернет-магазину https://ondatra.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати світшот в Україні.

Який варіант світшота вибрати?

Основні нюанси, які слід пам'ятати при виборі світшота:

  • На жаль, далеко не кожна з нас є володаркою ідеальної фігури, але, попри особливості статури, світшот стане відмінним придбанням для представниць будь-якої комплекції та будь-якого росту. Наскільки обновка буде вдалою, залежить від кольору, принта, аксесуарів і, звичайно ж, правильно підібраного низу та взуття.
  • Щоб фігуру зробити візуально більш підтягнутою, слід вибирати світшоти чорного і білого кольору, але при цьому не зловживаючи аксесуарами. Переслідуючи мету приховати зайві кілограми, краще віддати перевагу яскравим варіантами з квітковим орнаментом. Не менш актуальні в нинішньому сезоні забарвлення з дрібним тваринним принтом. Він відмінно приховує навіть самі виражені недоліки фігури. Оптимальним доповненням стануть або темні джинси, або чорні штани.
  • Панночкам із зайвою худорбою варто робити ставку на світшоти з горизонтальною смужкою. Модель відмінно виглядає в тандемі зі світлими брюками та спідницею в підлогу. Що ж стосується взуття, то на піку популярності високі кеди та босоніжки на танкетці, але оскільки спочатку світшот з'явився як елемент спортивного одягу, кросівки — завжди безпрограшний варіант для активних представниць прекрасної статі.
  • Модницям, що йдуть в ногу з актуальними тенденціями, напевно будуть до душі рішення з анімалістичними та космічними темами. Стилісти вважають, що таке забарвлення візуально допомагає збільшити обсяг та округлити форми.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Здійсни мрію: ...

КОМЕНТАРІ