Здійсни мрію: Сенічкін,Кароль,Саніна,Время и Стекло,MONATIK представили свої зіркові лоти

Здійсни мрію: Сенічкін,Кароль,Саніна,Время и Стекло,MONATIK представили свої зіркові лоти

19.12.19 18:44 0 5478

 Сьогодні, в День святого Миколая, традиційно весь прямий ефір «Сніданку з 1+1» був присвячений благодійному  «Різдвяному марафону», який допомагає підопічним соціального проекту «Здійсни мрію». Студію Сніданку відвідали фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна, мультиартіст MONATIK, блогер і співачка Jerry Heil.

Ведучою «Різдвяного марафону» стала Тіна Кароль, яка разом з Русланом Сенічкін та куратором проекту «Здійсни мрію» Лідою Таран,  зустрічала зіркових гостей в студії. А ведучий Єгор Гордєєв разом 12-річним молодим актором Євгеном Лебедином відправився на супермобілі до діток в Охматдит, щоб привітати маленьких пацієнтів з Днем Святого Миколая.

Єгор розповів, про що мріють діти в лікарні:

В Охматдиті діти чітко розрізняють дві категорії бажань. Перша - це вилікуватися, а друга - це всі інші заповітні бажання після того, як вони переможуть свою хворобу. І для нас ці бажання можуть здаватися абсолютно простими, як наприклад, побачити Дмитра Комарова, або ж навпаки недосяжними навіть для кожного жителя планети - полетіти на Місяць. До мене сьогодні підійшла дитина і сказала: «Я буду космонавтом і полечу на Місяць», - а потім малюк  подарував мені малюнок ракети! Мене дійсно приємно дивує те, що діти можуть вийти за ці межі. І вони виходять. І це заряджає на здійснення мрії.

Фея Лідія Таран і Руслан Сенічкін з чарівними паличками в руках під час прямого ефіру допомогли здійснити заповітне бажання підопічної проекту «Здійсни мрію» 10-річної Марії. Дівчинка дуже любить слухати пісні MONATIK і мріяла з ним познайомитися.

Машенька, мені дуже приємно з тобою познайомитися. Ти така чуттєва, класна дівчинка. Я послухав твою історію і хочу сказати, що ти мене надихнула. Вітаю з Днем Святого Миколая

, - сказав MONATIK і вручив Маші подарунок.

Під час «Різдвяного марафону» MONATIK в прямому ефірі став не тільки чарівником, приділив час і поспілкувався з Марією, але також оголосив свій лот: квиток на один з концертів в новому турі, де переможець зможе вийти на одну сцену зі співаком  і розповісти про свою мрію мільйонній аудиторії.

Під час тригодинного святкового ефіру для глядачів співала молода українська співачка-блогер Jerry Heil, яка подарувала проекту «Здійсни мрію» авторську пісню #моядітячамрія. А також представила лот - роль в своєму новому кліпі.

Група «Время и Стекло» також оголосила лот - запрошення переможця на чаювання, де він зможе ближче познайомитися з Надією Дорофеєвої і Позитивом, випити смачного чаю і весело провести час. Для тих, хто любить більш активне проведення часу, Олена Кравець підготувала лот, де вона разом з переможцем відправиться кататися на ковзанах, щоб повністю зануритися в Різдвяну атмосферу. Всіма улюблений Олег Винник влаштує особисту зустріч, де ви зможете познайомитися зі співаком. А також в подарунок ви отримаєте 2 квитки на його концерт з пропуском на саунд-чек, щоб ви змогли зануритися в драйвову атмосферу закулісного життя. Для любителів супер-активного життя Анна Різатдінова підготувала лот з сюрпризом, купивши який, переможець потрапить на персональне тренування розтяжка від чемпіонки світу і в кінці заняття отримає секретний подарунок від Ані. Особливим лотом стане дизайнерське плаття від Ольги Навроцької, яке Тіна Кароль одягала для зйомок в музичному фільмі "Різдвяні історії", а також артистка представить в якості лоту ексклюзивне кільце з діамантами "Зимові зірки" від "Укрзолото", реальна вартість якого становить понад 80 000 грн. А телеведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін представляє лот-мрію - подорож разом з ним на зеленому тролейбусі. Переможець зможе поспілкуватися з телезіркою в неформальній обстановці, побувати на цікавій екскурсії і найголовніше - забрати на пам'ять фото і відеорепортаж з цього дня.

Переможець лота від Jerry Heil зможе особисто познайомиться зі співачкою, зануритися в знімальний процес і провести незабутній час. Свій лот також представила знаменита українська група The Hardkiss. Юлія Саніна запрошує відвідати її 2-х годинний майстер-клас з вокалу, зробити багато класних фото і приємно провести час.

Юлія раніше вже ставала чарівницею проекту «Здійсни мрію» і виконувала мрію дівчинки на ім'я Маруся, яка хотіла особисто зустрітися зі співачкою.

Як виявилося, робити такі подарунки - виконувати мрії - можливо, легко і дуже приємно. Ми вже давно на зв'язку з Марусею. Я знаю, що вона любить фотографувати. Нещодавно ми відправили їй невеликий подаруночок. Але, найголовніше, що ми з нею зустрілися особисто. Дівчинка потрапила на наш концерт і навіть за куліси. У нас була можливість поспілкуватися з нею і провести деякий час разом. Мені було дуже важливо побачити її щасливі очі. Я вважаю, що в цей період дуже важливо отримувати позитивні емоції, і ми зробили все для того, щоб в цей день вона була щаслива. Я всіх закликаю до того, щоб здійснювати мрії. У Марусі є ще одна мрія, ви можете зайти на сайт «Здійсни мрію» і прочитати про неї - Маруся хоче побувати в Шотландії і побачити поні в светрах. Я запрошую всіх приєднатися до цієї ініціативи

, - прокоментувала Юлія Саніна.

Для справжніх фанатів фільму "Скажені весілля" Юрій Горбунов підготував лот у вигляді 2х VIP-квитків на закриту прем'єру фільму "Скажені весілля-2" в компанії самого ведучого і продюсера. На переможця лота чекає зустріч з улюбленими зірками, круті фото і кіносувеніри з автографами акторів. Свій лот виставила і телезірка Неля Шовкопляс. Разом з ведучою переможець відправиться в політ на повітряній кулі. Як бонус: порція адреналіну, красиві види Києва з висоти пташиного польоту і багато-багато фотографій. Супер пара танцювального шоу «Танці з зірками» - Людмила Барбір і Дмитро Жук - нададуть лот для любителів танців. Зоряна пара пропонує станцювати і оволодіти рухами в стилі контемпорарі, який Людмила і Дмитро виконували в першому ефірі. Танцюємо, розважаємося і робимо фото - девіз цього лота! Володимир Бородянський надає незвичайний лот для цінителів балету. 11 січня переможець онлайн-аукціону особисто познайомиться з міністром культури, молоді і спорту і разом з ним відвідає новорічну виставу «Лускунчик» в Національній опері України.

Свій лот також надала Світлана Павелецька - видавець і керівник маркетингових комунікацій 1+1 Media. Разом з Книголав Світлана виставила лот - придбання дитячої бібліотеки. Цей лот точно припаде до душі справжнім книголюбам. Тому що він дає можливість отримати 101 дитячу книгу. Всі вони від видавництва Книголав за три роки його існування і прем'єри 2020 року.

Також свої лоти представили StudyUa, YouTube-блогер Євген Білозеров, Медичний Центр «ЦЕРТУС» TM «Certus», лабораторія Синево і багато інших.

Відразу після оголошення в прямому ефірі лоти з'явилися на офіційній сторінці програми «Сніданок з 1 + 1» у Facebook, і користувачі можуть взяти участь в аукціоні. Правила залишаються незмінними: перемагає той, хто називає найбільшу ставку. Один крок в подальшій боротьбі повинен бути не нижче 300 гривень. Торги триватимуть до 19:00. Результати будуть оголошені у випуску ТСН о 19:30.

Всі кошти від торгів на онлайн-аукціоні будуть спрямовані на здійснення заповітних бажань маленьких мрійників проєкту «Здійсни мрію».

Кожен може стати чарівником і подарувати мрію дитині - на сайті wish.1plus1.ua або відправити смс на номер 4400 з сумою пожертви - 20, 50, 100 або будь-який інший сумою. Номер смс дійсний тільки для абонентів Київстар, які використовують пакет за передплатою.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Кому підходить світшот?
Наступна новина: Вибираємо чохол для iPhone ...

КОМЕНТАРІ