Вибираємо чохол для iPhone 11 Pro Max

Вибираємо чохол для iPhone 11 Pro Max

19.12.19 22:04 0 2735

З виходом нового смартфона Apple Phone 11 Pro Max, багато відомих торгових марок випустили захисні чохли для даного гаджета. Найбільшої уваги заслуговує продукція від компаній: Nillkin, TTX, X-level, iPaky, Epic. Ці виробники створили чохли, які сумісні з 11-м айфоном за всіма параметрами — у них враховані габарити смартфона та розташування всіх функціональних елементів. Розглянемо найпопулярніші пропозиції та їх основні переваги. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://nillkincase.com.ua/iphone-11-pro-max, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Захисні аксесуари Nillkin

Компанія Nillkin - це лідер з виробництва супутніх товарів для мобільних телефонів. Вона виробляє захисне скло, плівки та чохли. Також в асортименті цього виробника є кабелі, зарядки, bluetooth-колонки.

У 2019 компанія випустила захисне скло для Айфона 11 Про Макс з приват-фільтром. Даний тонкий, прозорий аксесуар непомітний на екрані, зате надійно захищає дисплей від подряпин і наслідків падінь, а інформацію — від сторонніх очей. Цей аксесуар користується попитом серед тих, хто часто буває в громадських місцях і не хоче, щоб в їх екран заглядали.

Серед чохлів Nillkin найбільший попит мають:

Накладка Matte series з ударостійкого пластику з шорсткою поверхнею.

  • Чохол книжка Sparkle series з полікарбонатним каркасом і шкіряною передньою панеллю, яка блищить на сонці.
  • Чохли-накладки від iPaky

Торгова марка iPaky поставляє на ринок неординарні кейси. Популярність отримала накладка, яка захищає на 360 градусів. Конструкція кейса передбачає захист всього корпусу та частково екрану за рахунок виступаючих над його поверхнею панелей. Поєднання такої накладки з захисним чохлом забезпечує 100 % захист смартфону від подряпин, відколів і тріщин.

Які ще є чохли для iPhone 11 Pro Max?

В інших виробників теж є гідні пропозиції для захисту iPhone 11 Pro Max. Самими яскравими варіантами є:

  1. чохол-книжка з полікарбонату із дзеркальною обкладинкою та функцією підставки;
  2. чохол з натуральної шкіри;
  3. броньовані протиударні чохли;
  4. кейси зі скляними панелями, які світяться в темряві;
  5. акумуляторні чохли.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Здійсни мрію: ...
Наступна новина: 3 причины купить махровый ...

КОМЕНТАРІ