У «Благодійній їдальні» влаштували святковий обід для одиноких та малозабезпечених тернополян

У «Благодійній їдальні» влаштували святковий обід для одиноких та малозабезпечених тернополян

20.12.19 15:02 0 1090
У переддень Святого Миколая для відвідувачів Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення організували святковий благодійний обід та музичний сюрприз. Розділив святковий обід з тернополянами, які перебувають у складних життєвих обставинах, очільник Тернополя Сергій Надал.

«І діти, і дорослі люблять день святого Миколая, як символ добра і приємних сюрпризів. Як символ туброти і благодійності. Як підтвердження того, що дарувати подарунки, ділитись радістю і добром, допомагати ближнім так само приємно, як і отримувати святкові сюрпризи, - відзначив Сергій Надал. - У святого Миколая багато помічників - людей, які допомагають йому робити добро і приносити радість потребуючим. Це люди, які мають для цього не лише матеріальні можливості, а передусім – духовну потребу і вміння ділитись добром з ближніми. Дякую тернопільським працівникам центру соціального обслуговування населення - ви справжні помічники святого Миколая. І не тільки у це свято. А кожного робочого дня. Нехай святий Миколай і про вас не забуде».

До слова, святковий обід влаштували у «Благодійній їдальні», що діє при Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ФСБ Росії заявляє про ...

КОМЕНТАРІ