На Тернопіллі ігор Сопель побував у Вікнянській ОТГ

На Тернопіллі ігор Сопель побував у Вікнянській ОТГ

20.12.19 15:43 0 1011
Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель відвідав з робочою поїздкою новостворену Вікнянську сільську об'єднану територіальну громаду Густинського району.

Наразі громада включає 10 населених пунктів, в яких проживає майже 3,7 тис. мешканців. На території ОТГ діє 5 шкіл, 5 дитячих садочків, 10 закладів культури, 6 закладів фізичної культури, 7 ФАПів, 1 амбулаторія.

Перебуваючи у с.Вікно Ігор Сопель ознайомився із умовами надання освітніх послуг у місцевій школі І-ІІ ступенів. Тут у 9 класах навчається 102 учні. Навчальний процес забезпечує 17 педагогічних працівники та 8 працівників обслуговуючого персоналу.

На другому поверсі шкільного приміщенні розташований дитячий садок „Сонечко”, в якому виховується 13 діток. Потужність закладу згідно статуту - 19 місць.

Голова ОДА обговорив з педагогічним колективом школи хід освітньої реформи та проблемні питання, які їх турбують. Також з метою організації належного харчування учнів навчального закладу очільник краю передав для потреб харчоблоку нове устаткування.

Також керівник облдержадміністрації зустрівся з бійцями АТО/ООС. Він подякував їм за вірність військовому обов'язку захисту України та вручив нагороди «Знак народної пошани учаснику бойових дій».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати збройовий сейф?
Наступна новина: Сили Асада за підтримки ...

КОМЕНТАРІ