Тернопілля: голова ТОДА привітав зі святом учасників акції «Миколай дарує радість»

Тернопілля: голова ТОДА привітав зі святом учасників акції «Миколай дарує радість»

20.12.19 14:39 0 943
У День Святого Миколая, для дітей області, дітей кризових категорій, а також дітей, батьки яких постраждали під час Революції Гідності, є учасниками АТО або ООС, влаштували святкову програму «Миколай дарує радість». Захід відбувся у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Зі святом дітей привітав голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель.

« святий Миколай приходить на землю з особливою місією – принести дарунки хлопчикам та дівчаткам, які були чемними. Іграшки, книжки, солодощі, мандарини – все це, безумовно, важливі та потрібні речі! Але найбажанішим подарунком для кожного з нас є дар Божої любові, здоров'я та добра, - звернувся до дітей Ігор Сопель. – Я щиро бажаю, щоб ці дари завжди були з вами. Щоб своєю любов'ю і теплом з вами ділилися ті хто поруч, а ви за це дарували їм свої щасливі усмішки. Нехай кожен ваш день буде святом!».

Після перегляду вистави очільник області виконав почесне доручення святого Миколая і вручив діткам солодкі гостинці.

Додамо, що учасниками програми стали понад 650 дітей зі всіх районів та міст обласного значення наступних категорій: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей діти, батьки, яких учасниками антитерористичної операції, діти-переселенці, а також творчі та обдаровані діти.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВІЛ-позитивні пацієнти ...
Наступна новина: Росія: збитки від пожежі на ...

КОМЕНТАРІ