Як правильно вибрати кадрове агентство?

Як правильно вибрати кадрове агентство?

20.12.19 20:26 0 1711

При пошуку кандидата на вакантну позицію у вас з'явилася необхідність звернутися в консалтингове агентство. Якщо Вам не доводилося раніше взаємодіяти з рекрутинговими компаніями, то кілька порад знадобляться для того, щоб знайти більш відповідну для себе компанію.

Консалтингова компанія: як вибрати?

Перш за все, необхідно поцікавитися у кадрового агентства з якими компаніями вже є досвід роботи з підбору персоналу та чи є підтвердження цьому. Бажано також уточнити, як давно працює менеджер по персоналу в цій компанії, які вакансії вдалося закрити, які використовує методи з оцінки персоналу.

Важливо оцінити обробку вашого запиту. Чи детально менеджер по персоналу буде уточнювати інформацію про компанію, а також умови для майбутнього претендента, що надаються. По тому як взаємодіє рекрутер з вами можна визначити його подальшу роботу. Адже від цього буде безпосередньо залежати подальша співпраця.

Найчастіше компанії наймають кілька кадрових агентств: чи правильно це?

Якщо кадрове агентство досить швидко справляється зі своєю роботою, то зовсім і не обов'язково працювати з великою кількістю рекрутерів. Працюючи з декількома кадровими агентствами, якість підбору часто знижується, оскільки в першу чергу головну роль грає швидкість. Хто швидше відправив кандидата і надалі працевлаштував його до вас, той і виграв в цій боротьбі. У підсумку нічого доброго з цих дій не вийде. Спробуйте домовитися про знижки на тих умовах, що ви будете співпрацювати тільки з одним агентством. А також обговоріть терміни виконаної роботи та порядок взаємодії.

Що краще вибрати: спеціалізоване кадрове агентство чи звичайне?

Наприклад, якщо вам потрібна людина у сферу фармацевтики або в ресторанного бізнесу, то в такому випадку, звичайно краще було б взаємодіяти зі спеціалізованим кадровим агентством, яке підбирає персонал саме в даному напрямку. У такого агентства вже набрана база необхідних претендентів, на відміну від, універсальних кадрових агентств. Але бувають і виключення. Деякі універсальні агентства також можуть мати рекрутерів, що спеціалізуються в різних галузях, і якість буде не гіршою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чем грозит поломка ...
Наступна новина: Виготовлення натяжних ПВХ ...

КОМЕНТАРІ