Як вибрати сантехніку для ванної кімнати?

Як вибрати сантехніку для ванної кімнати?

20.12.19 23:07 0 3384

Вибираючи сантехніку для ванної кімнати, дуже важливо заздалегідь підготуватися. Просто йти в магазин сантехніки та купувати першу ж річ, яка вам сподобалась — не варіант. Потрібно знати, на що звернути увагу при покупці, інакше ви піддаєте себе ризику стати нерозлучними друзями з різного роду майстрами або будете щодня стикатися з незручностями. Погодьтеся, якщо крани течуть, труби плачуть, унітаз відвалюється, а на стінах мокрі розведення — це не те що не порадує. Це відверто зіпсує ваше життя та піддасть вас постійним переживанням та фінансовим вкладенням.

Облаштовуємо ванну кімнату правильно

Суміщений санвузол — зовсім не рідкість, в ньому одночасно вміщаються ванна (душова кабіна), раковина, унітаз і, при бажанні, біде.

Секрети облаштування ванної кімнати:

  • Душова кабіна просто незамінна в невеликих санвузлах, оскільки звільняє трішки простору для чого-небудь іншого. Однак, ставлячи її, важливо переконатися, що інші члени сім'ї будуть згодні відмовитися від ванни. Душові кабіни бувають різної форми та мають свої особливості, але яку б ви не вибрали, важливо здійснити до її установки посилену гідроізоляцію підлоги та стін, а також облаштувати трап.
  • При виборі ванни потрібно звертати увагу на те, з чого вона зроблена, необхідно вибрати форму до душі та підібрати її оптимальний розмір. Найбільш популярні чавунні та акрилові ванни, у кожної з яких є свої плюси та мінуси. Чавунна дуже важка, що ускладнить її транспортування. Однак вона прекрасно тримає тепло і практично безшумна. Акрилові ванни представлені в різних формах, оснащуються гідромасажем, легші, у них більше варіантів забарвлень. Також ванни бувають з композитних матеріалів. Сталеві зараз ставлять значно рідше, бо вони шумні, погано утримують тепло і можуть піддаватися деформації. Ванну можна трохи вдосконалити, якщо доповнити стаціонарною стельовою лійкою. Це потребує додаткових зусиль — зробити систему інсталяції для вбудованої водозабірної арматури. Даних дій можна уникнути шляхом придбання душової системи, що складається зі стаціонарної лійки на водопровідній трубі, ручного душа та термостата.
  • Крім ванни та душа існує ще комбібокс — це душова кабіна на ванні, яка може закривати як всю ванну, так і тільки її частину. Деякі комбібокси оснащені дахом, в таких можна навіть влаштувати парилку (вона навіть називається гідропаровим боксом). Така душова кабіна має хорошу гідроізоляцію. Тому, навіть якщо ви любитель попаритися, це не зашкодить вашій ванній кімнаті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Преимущества просмотра ...

КОМЕНТАРІ