ДБР завершило розслідування нападу ексдепутата на голову ОТГ – Труба

ДБР завершило розслідування нападу ексдепутата на голову ОТГ – Труба

21.12.19 08:02 0 627
Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо «хуліганських дій» неназваного народного депутата 8 скликання, повідомив у своєму Телеграмі голова Бюро Роман Труба.

За його словами, матеріали справи передані на ознайомлення фігуранту справи, після цього їх разом із обвинувальним актом скерують до суду.

«Нагадаю, сам інцидент стався в липні. Народний обранець увірвався до приміщення селищної ради в селі Любеч Ріпкинського району Чернігівської області під час сесії та спричинив голові ради тілесні ушкодження. Наприкінці вересня цього року нардепу повідомили про підозру», – зазначив Труба.

ДБР не розголошує імені підозрюваного. Однак на початку липня філія Суспільного мовника «UA:Чернігів» повідомляла про сутичку між народним депутатом попереднього скликання і на той момент кандидатом до Верховної Ради за 206 округом Максимом Микитасем та головою об'єднаної територіальної громади Сергієм Пінчуком в селі Любечі.

Максим Микитась є також фігурантом справи про заволодіння чужим майном. Протягом жовтня 2019 року його двічі заарештовував Вищий антикорупційний суд. Востаннє він вийшов під заставу 80 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі НБУ ввів в ...
Наступна новина: Москва: помер другий ...

КОМЕНТАРІ