Курси польської мови: що потрібно знати?

Курси польської мови: що потрібно знати?

21.12.19 12:45 0 15403

Багато хто з нас розуміє важливість вивчення іноземної мови. Природно, мало хто вчасно замислюються над цим. Всі ми люди смертні, і більшість згадує про курси вже перед самим вступом. Виникає питання: «А чи варто взагалі йти на курси польської за рік до вступу або, може, підтягти свою англійську і вибрати англомовну програму навчання в Польщі? Спробуємо розібратися в цьому питанні.

Навіщо вчити польську, якщо можна вчитися англійською?

Все просто: це вигідно. Вчитися в Польщі польською мовою значно дешевше. Звичайно, якщо Ви готові витрачати у 2 рази більше, Ви можете піти легким шляхом. Правда, Вам все одно доведеться вчити польську мову, оскільки контактувати Ви будете здебільшого саме з поляками.

Який рівень польської мови потрібен для вступу до польських ВНЗ?

Все залежить від того, куди Ви плануєте вступати, але в будь-якому випадку Ваш рівень повинен бути не нижче В1.
Рівень В1 означає володіння польською на впевненому середньому рівні. Ви маєте:

  • розуміти головний сенс висловлювань, сформульованих стандартними літературними виразами, в тому числі: по радіо, телебаченню, в рекламних повідомленнях і т. д.;
  • вміти порозумітися в практично будь-якій стандартній ситуації: під час подорожі, відвідування магазину, робота та навчання;
  • без проблем сполучити прості фрази та вирази як усно, так і письмово;
  • висловлювати свої плани, надії, почуття, амбіції.

курси польської мови

Чи можливо вивчити польську мову з нуля до рівня В1 за рік?

Та це можливо. Польська мова дуже схожа з українською, тому її вивчення дається досить легко. Однак, як й інші іноземні мови, її краще вчити не самостійно, а з професіоналами. Не забувайте, у польської теж є своя граматика, специфічна вимова та безліч нюансів. Саме досвідчені педагоги дадуть Вам правильний старт, підберуть програму та дадуть практичні поради. А якщо Вам пощастить потрапити в групу вивчення польської з носієм, вважайте, що ключик до впевненого володіння нею у вас в кишені.

Індивідуальні заняття або курси польської мови в групі, що краще?

Звичайно, все залежить від Вас. Якщо є можливість почати вивчати польську мову індивідуально з викладачем — відмінно. Але в будь-якому випадку, після отримання базових знань, професіонали рекомендують приєднатися до групи. Вам потрібна розмовна практика. Ще краще, якщо відшліфовувати свої знання польської Ви поїдете в Польщу.

Курси польської в Польщі дадуть вам і нові знання, і практику, і повне занурення в мовне середовище. Але якщо такої можливості немає, йдіть на курси у своєму місті. Головне — обмежена кількість осіб в групі (оптимально — до 10 чоловік), висока кваліфікація викладача, а також ваше бажання та старанність.

Де можна вивчити польську мову в Києві?

Існує не так багато місць, де можна вивчити польську з нуля швидко та якісно. Одне з них — це польська школа "Розмовляй". Дані курси польської мови в Києві пропонують всі умови для того, щоб Ви знали цю мову на необхідному рівні (пропонуються програми від базової А1-А2 до просунутої В1-С1) та благополучно вступили до університету Польщі й т. д.

Навчальні класи розташовані в центрі Києва, між ст. м. Університет і Золоті Ворота: вул. Івана Франка 25 / 40, офіс 22.

Консультації по навчальним програмам і запис в групи проводиться за телефонами:

  • +38 (098) 705-09-39;
  • +38 (073) 417-00-20.

Джерело: https://rozmovlai.kiev.ua/polish-course/


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ