Плойка Rowenta CF3345 - ідеальна зачіска надовго

Плойка Rowenta CF3345 - ідеальна зачіска надовго

21.12.19 22:30 0 3779

Rowenta представляє нову колекцію плойок для завивки Curl & Style унікальної конічної форми, яка дозволяє створити натуральні великі кучері. Завдяки керамічному покриттю з турмаліном ваші локони придбають природний блиск і пружність. За допомогою LCD-дисплея на корпусі плойки ви зможете регулювати рівень нагріву та блокувати кнопки від випадкових натискань. Героєм нашого

Rowenta CF3345F0 - плойка для створення ідеальної зачіски

Мабуть, головна особливість конусної плойки Rowenta CF3345F0 — це 9 встановлених температурних режимах роботи, що дозволяє підібрати найбільш оптимальні параметри для будь-якої укладки. При цьому обрана температура відображається на невеликому дисплеї, який значно підвищує зручність використання. Пікова температура становить 200 0 С. Покриття нагрівача — керамічне, що дозволяє розраховувати на більш легке ковзання локон при роботі. Водночас завдяки використанню в покритті турмаліну пристрій забезпечує ще й функцію іонізації волосся, надаючи йому блиск і шовковистість.

У Rowenta CF3345F0 нагрівач має не звичайну циліндричну форму, а конічну. Накручуючи пасма на такий елемент, ви отримаєте пружні локони, дедалі менші до кінців волосся. Діаметр нагрівача (конуса) з кераміко-турмаліновим покриттям, змінюється від 13 до 25 мм. Вага плойки вище середнього, тому при довгій роботі, з незвички, може втомитися рука.

Творчий процес з комфортом

Працюючи над зачісками, користувач може вибирати будь-яку з 9 запропонованих температур — від 130 до 200 0 C. На LCD екрані показується температура, а кнопки приладу блокуються від випадкового натискання — ніщо не повинно завадити творчому процесу.

Потужність у плойки невелика - 36 Вт, але щоб нагрітися і бути готовою до роботи, їй потрібно всього 1.30 хв. Шарово-шарнірне з'єднання шнура забезпечує зручність роботи, адже шнур можна обертати на 360 градусів. Керамічне покриття плойки не буде перегрівати та пересушувати волосся. Для безпеки передбачена рукавичка, яка захистить Ваші пальці від опіків.

Де можна придбати плойку Rowenta CF3345F0?

Ну а придбати цю плойку можна на сайті https://www.rowenta.ua/, який є офіційним представником компанії Rowenta в Україні та гарантує якість та надійність техніки й аксесуарів, представлених на ньому. За допомогою сайту можна знайти офіційних дистриб'юторів і безпосередньо можна замовити продукцію цієї ТМ з гарантією на ремонт і обмін.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: «Масло Трейд» на ...
Наступна новина: Електропили Stihl: що ...

КОМЕНТАРІ