Прокуратурою спільно з поліцією вжито заходів до припинення діяльності гральних закладів у Рівненській області

Прокуратурою спільно з поліцією вжито заходів до припинення діяльності гральних закладів у Рівненській області

22.12.19 10:01 0 1794
Працівниками прокуратури в ході спільної операції з поліцією проведено 5 оглядів (обшуків) у Рівненській області, спрямованих до припинення незаконної діяльності гральних закладів.

Зазначені слідчі дії проведено з 19 по 21 грудня 2019 року у рамках досудового розслідування в кримінальних провадженнях, розпочатих за ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Зокрема, співробітниками поліції на території м. Дубровиця у незаконно організованому гральному закладі вилучено майно, а саме: 25 моніторів; 24 системні блоки; відеореєстратор; адаптер; модем; принтер; грошові кошти на суму понад 13 тис.грн. та у гральному закладі в смт. Зарічне: 23 монітори; 18 системних блоків; чековий апарат; металевий сейф.

Всього за результатами оглядів та обшуків з 19.12.2019 за місцем знаходження гральних закладів та місцем проживання організаторів незаконного бізнесу виявлено та вилучено 331 системний блок та моніторів, інші комплектуючі до оргтехніки, грошові кошти в сумі близько 48 тис. грн., ймовірно одержані злочинним шляхом та фінансові документи.

Наразі припинено діяльність 125 гральних закладів.

На даний час вживаються необхідні заходи щодо викриття та припинення незаконної діяльності грального бізнесу на території Рівненської області.

Питання щодо виявлення та припинення незаконної діяльності закладів, в яких здійснюється гральний бізнес, перебуває на постійному контролі у прокуратурі Рівненської області.

Робота на цьому напрямі продовжується.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибираємо шампунь від лупи
Наступна новина: Кримська правозахисна ...

КОМЕНТАРІ