До кінця року усі працівники бюджетної сфери Тернополя отримають зарплати в повному обсязі

До кінця року усі працівники бюджетної сфери Тернополя отримають зарплати в повному обсязі

22.12.19 12:15 0 1975
20 грудня відбулася 42 сесія Тернопільської міської ради, основним завданням якої було прийняти зміни до бюджету громади на 2019 рік для забезпечення необхідного фінансування всіх галузей, а також виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста.

Відповідно до змін, дохідну частину місцевого бюджету на 2019 рік збільшено на 1 млн грн за рахунок субвенцій з обласного і державного бюджетів та на 12, 9 млн грн за рахунок внутрішніх перекидок між головними розпорядниками коштів. Близько 7 млн грн з цих грошей спрямовано на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста.

«Враховуючи завершення бюджетного року, кошти, в основному, спрямувалися на виплати зарплат усім вчителям, працівникам установ культури, сфери молодіжної політики, спорту, охорони здоров’я, - відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал. - На відміну від інших міст області та країни, ми завершуємо цей рік без заборгованості з виплати заробітної плати, незважаючи на те, що уряд не профінансував ці потреби в повній мірі. Ми ці кошти виділили з місцевого бюджету, зменшивши обсяг запланованих робіт з капітальних ремонтів у місті».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дніпрі вперше за пів ...
Наступна новина: Уряд оприлюднив протокол ...

КОМЕНТАРІ