В ОДА відбулись збори обласної Спілки «Об’єднання учасників АТО Тернопілля»

В ОДА відбулись збори обласної Спілки «Об’єднання учасників АТО Тернопілля»

22.12.19 10:34 0 934
20 грудня, під головуванням Дмитра Харчука, відбулись збори обласної Спілки «Об'єднання учасників АТО Тернопілля».

Серед запрошених були представники структурних підрозділів Тернопільської обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та громадських організацій, що захищають права та інтереси учасників бойових дій області.

На порядку денному розглядали питання щодо співпраці Спілки з органами місцевої влади, фінансування меморіального комплексу «Алея слави Тернопілля», створення та фінансування обласного центру підтримки учасників бойових дій «Ветеранська Варта», створення державного фонду підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та сімей загиблих, які хворіють на онкологічні захворювання, а також проблемні ситуації, що виникають у медичних закладах області.

«Для вирішення усіх соціальних, медичних та земельних питань учасників бойових дій потрібно ще багато працювати - як на місцевому рівні, так і на загальнодержавному рівні, - зазначив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський».

На важливості вирішення проблем ветеранів постійно акцентує голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель. Очільник області завжди висловлює готовність до всебічної співпраці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Сирії затримані ...
Наступна новина: ДСНС попереджає про погану ...

КОМЕНТАРІ