Домашній тренажер: який краще вибрати?

Домашній тренажер: який краще вибрати?

22.12.19 18:26 0 8680

Ще Аристотель говорив, що рух — це життя, тому щоденне фізичне навантаження необхідне для нашого організму, щоб ми були здоровими та стрункими. Крім того, фізична активність стимулює вироблення ендорфінів, гормонів задоволення та щастя, що є вагомим аргументом на користь щоденного фітнесу. На жаль, в наш час складно викроїти час для спорту, і особливо це стосується працюючих жінок, які мають сім'ю. У цьому випадку на допомогу приходять тренажери, завдяки яким можна займатися в домашніх умовах і економити час. Що ж, залишилося купити найкращий тренажер для дому та почати тренуватися! До речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://www.elitesport.com.ua/.

Основні переваги домашніх тренажерів:

  • Удома ви самі вибираєте зручний час для занять. Наприклад, можна крутити педалі велотренажера під час перегляду телесеріалу або влаштувати легку пробіжку по біговій доріжці, поки печеться пиріг. Загалом, якщо випала вільна хвилинка — можна зайнятися спортом, що, погодьтеся, дуже зручно.
  • Крім того, тренажер обійдеться дешевше, адже абонемент в спортзал потрібно купувати постійно, а тренажер ви купуєте один раз і на все життя або майже все (це залежить від того, як ви будете поводитися зі спортивним обладнанням).
  • І ще один важливий плюс — гігієнічність. Користуватися тренажером будете тільки ви та члени вашої родини, а через спортзал проходять тисячі людей, і немає ніякої гарантії, що вони абсолютно здорові.

Бігова доріжка — короткий шлях до стрункої фігури

Якщо ви не знаєте, який тренажер купити додому, щоб схуднути, вибирайте бігову доріжку. Біг — найприродніший вид рухової активності, він завжди приносить задоволення та не вимагає якихось зусиль. Цей спорт не вимагає тривалої підготовки, хоча навантаження слід збільшувати поступово — звичайно, при відсутності протипоказань.

Заняття на біговій доріжці:

  • зміцнюють серце та дихальну систему;
  • допомагають швидко спалити калорії;
  • зміцнює м'язи.

Недоліками бігової доріжки є:

  • висока вартість;
  • габаритні розміри;
  • високий ступінь шуму (особливо це стосується механічних бігових доріжок, які до того ж дають велике навантаження на опорно-руховий апарат).

Якщо фінанси не проблема, тоді купіть електричний тренажер — він менше шумить, відрізняється легкістю та мобільністю, а також захищає суглоби від перевантаження.

При виборі бігової доріжки дивіться на:

  1. потужність;
  2. розміри;
  3. те, щоб вона витримувала всіх членів сім'ї;
  4. також вивчіть, яку максимальну швидкість можна розвинути на тренажері — для повноцінних навантажень та скидання зайвої ваги достатньо 10 км / год;
  5. добре, якщо бігова доріжка має 3 кути нахилу полотна для різних рівнів навантаження, датчики пульсу, ключ безпеки та різноманітні програми (додатково багато сучасних моделей можуть бути оснащені аудіо- та відеопрогравачами).
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Фулфілмент: що це таке?

КОМЕНТАРІ