У Тернополі урочисто відзначили 80-річчя Центру творчості дітей та юнацтва

У Тернополі урочисто відзначили 80-річчя Центру творчості дітей та юнацтва

25.12.19 11:31 0 807
Днями комунальний заклад Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юнацтва» відзначив свій 80-ий день народження.

З цієї нагоди педагоги і вихованці закладу організували у ПК «Березіль» святковий творчий концерт, під час якого представили різноманітні танцювальні та вокальні номери, а у холі закладу презентували вироби декоративно – прикладного мистецтва. Привітав учнів і педагогів Центру зі святом та вручив нагороди міський голова Тернополя Сергій Надал.

«шнє свято – це не лише визначний день для вихованців «Центру творчості дітей та юнацтва» а це - загальноміське свято. Адже закладу 80 років, то ж його історія тісно пов’язана із розвитком нашого міста. Десятки напрямків роботи, сотні заходів, тисячі дітей зайнятих у різноманітних гуртках - це лише сучасна статистика Центру. А за всю історію роботи це десятки тисяч тернопільських школярів, які були задіяні у масовій позашкільній роботі, знайомились із творчістю і мистецтвом, технікою, розширювали кругозір, отримували додаткові до шкілької програми знання, зустрічали нових друзів і просто змістовно проводили час, - наголосив Сергій Надал. - Від імені всієї міської громади дякую працівникам Центру всіх років за вашу працю і внесок у розвиток міста. Вірю, що попереду Центру творчості чекає не менш цікаве змістовне майбутнє, аніж його багата історія. Сподіваюсь, що про успіхи ваших вихованців будуть з вдячністю згадувати наші нащадки».

До слова, комунальний заклад «Центр творчості дітей та юнацтва» має звання «Флагман освіти України». Заклад атестовано з відзнакою. Тут активно працюють 140 навчальних груп – 2,5 тис. учнів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські полярники ...
Наступна новина: Чехи і німці відзначають ...

КОМЕНТАРІ