Доставка квітів: основні переваги

Доставка квітів: основні переваги

25.12.19 19:16 0 12612

Існує величезна кількість приводів для того, щоб подарувати квіти близькій людині - день народження, весілля, ювілей, закінчення навчального закладу, заключення вигідного контракту. Але чи потрібні ці причини? Адже завжди можна влаштувати свято просто так, без приводу - просто тому, що захотілося сказати рідній людині, що ви її любите. Тим більше, що організацією приємного сюрпризу зовсім не обов'язково займатися самостійно, можна звернутися в компанію, в спектр послуг якої входить доставка квітів. До речі, в Києві доставку квітів можна замовити на сайті https://www.u-f-l.net/.

5 причин замовити доставку квітів:

  1. На вулицях сучасних українських міст працює величезна кількість квіткових кіосків. Тут вам зберуть 5-7 троянд і загорнуть в целофан, але навряд чи продавець зможе скласти розкішний букет, враховуючи поєднання рослин, колірних відтінків. У великих компаніях з доставки квітів працюють професійні флористи, які при складанні букета врахують побажання замовника, кому безпосередньо призначений подарунок.
  2. Купуючи букет у квітковому кіоску на вулицях міста, ви не зможете доповнити презент різними аксесуарами. Для того щоб купити м'яку іграшку або кошик з ласощами, доведеться вирушати в сусідні магазини, витрачаючи свій час на пошук, вибір, стояння в чергах. Компанії з доставки букетів часто пропонують супутні товари. Крім того, від вашого імені в квіти може бути вкладена записка - з освідченням у коханні, з поздоровленням або вдячністю за надану послугу.
  3. Часом служба доставки квітів буває єдино можливим варіантом привітати людину, яка живе в іншому місті або навіть іншій країні. Просто вибираєте букет, позначаєте час і адресу, за якою його потрібно доставити, про все інше подбає кур'єр флористичної компанії.
  4. Ще однією суттєвою перевагою компаній, які зймаються доставкою квітів є робота в режимі 24/7. Як результат у вас буде можливіть піднести букет близькій вам людині в точно визначений час. Наприклад, якщо ви хочете бути першим, хто привітає іменинника з днем народження? Кур'єр з'явиться на порозі його дому з привітаннями та квітами рівно о 12 ночі.
  5. При складанні букетів флористи враховують не тільки побажання замовника, а й його фінансові можливості. Щоб здивувати та порадувати близьку людину, зовсім не обов'язково витрачати купу грошей на ексклюзивні квіти - романтичні польові ромашки принесуть не менш радості, будьте впевнені.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ