У Тернополі демонтували понад пів сотні рекламних конструкцій грального бізнесу

У Тернополі демонтували понад пів сотні рекламних конструкцій грального бізнесу

27.12.19 12:16 0 4073
21 та 24 грудня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції та Тернопільським відділом національної поліції демонтовано 68 (шістдесят вісім) рекламних конструкцій грального бізнесу у м. Тернополі за адресами: вул. Валова, вул. А. Живова, вул. Руська, Привокзальний майдан, вул. Митрополита А. Шептицького, вул. Бережанська, вул. Карпенка, вул. І. Мазепи, Майдан Перемоги, вул. Слівенська, просп. Степана Бандери.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.12.2019 року №1207 «Про демонтаж рекламних засобів та вивісок».

Для повернення демонтованих рекламних засобів власникам необхідно звернутися в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) та КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (вул. Білецька, 11). При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.

Виконання рішення виконавчого комітету продовжується.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WP: США розробляють ...
Наступна новина: Путін пропонує ...

КОМЕНТАРІ