150 заходів провів цього року в Тернополі міський центр фізичного здоров’я населення

150 заходів провів цього року в Тернополі міський центр фізичного здоров’я населення

27.12.19 08:40 0 1026
26 грудня у приміщенні міської ради відбулося підбиття підсумків діяльності Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення за 2019 рік.

Про особливості роботи закладу та кількість проведених спортивних заходів у місті присутнім розповіла директор Центру Галина Федорович.

«150 фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів нам вдалося провести від початку року у Тернополі, до яких залучили понад 16 тис. жителів і гостей міста. У порівнянні з минулим роком, в цьому році ми організували більшу кількість масштабних спортивних подій, які уже здобули своїх прихильників, вболівальників та постійних партнерів, - наголосила Галина Федорович. - Вперше у Тернополі в цьому році відбулися перегони з їзди на гірському велосипеді та унікальний інклюзивний проєкт «Танцюю, як усі», а Всесвітній день здоров’я та танцювальний фестиваль стали наймасовішими та рекордними за всі роки».

Відзначив успішну роботу закладу та значний вклад у розвиток фізичної культури і спорту в Тернополі і міський голова Сергій Надал.

«Фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на відкриті спортивні майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. А чисельні перегони, спортивні фестивалі, оздоровчий біг «Тернопільська Озеряна», олімпійський день та інші масові заходи, які організовує міський центр фізичного здоров’я населення, вже стали родзинкою нашого міста, - відзначив очільник Тернополя. – То ж я дякую усім працівникам Центру та небайдужим тернополянам за підтримку і розвиток фізичної культури та спорту. Ви насправді «рухаєте» Тернопіль».

Міський голова висловив вдячність також постійним партнерам та меценатам міського центру фізичного здоров’я населення за співпрацю і допомогу у проведенні заходів, і спільно з директором Центру нагородили найактивніших з них Подяками, ексклюзивними відзнаками та подарунками.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр Криклій назвав ...
Наступна новина: У новорічну ніч метро і ...

КОМЕНТАРІ