Перевага труб з нержавіючої сталі

Перевага труб з нержавіючої сталі

27.12.19 20:09 0 14734

Труби з нержавійки, так само як і мідні прекрасно себе зарекомендували в системах водопостачання та опалювання. Вони чудово підійдуть для обв'язки котлів та обладнання котельної установки. Далі, ми розглянемо їх основні переваги. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Ларіс": https://metal.laris.ua/nerzhaveyuschie-truby/, яка займається реалізацією нержавіючого металопрокату.

Головні плюси використання труб з нержавіючої сталі:

  • Надійність. У порівнянні з трубами з міді нержавіюча сталь вважається дуже міцним матеріалом, що не набагато, але виділяє цей матеріал, як гарний вибір для установки водомірного вузла та систем опалення.
  • Довговічність. Так само, як і труби з міді, нержавіюча сталь може стояти століттями не вимагаючи заміни. На стінках труб з нержавіючої сталі не з'являються нарости з іржі, яка як губка вбирає в себе луг що допомагає появі засмічень в трубах з чорного металу.
  • Не окислюється. Труби з нержавійки не тільки не іржавіють, але й не окислюються. Завдяки цьому вони не вимагають до себе додаткової уваги у вигляді фарбування або лакування, оскільки трубопровід з нержавіючої сталі завжди виглядатиме прекрасно — як новий. Також хочеться підкреслити той факт, що хоч нержавіюча сталь і не володіє дезинфікуючими та знезаражувальними властивостями, як мідь, зате їй не почім кислоти та різні агресивні впливи хімії.
  • Монтаж. Монтаж трубопроводу з нержавіючої сталі звісно поступається трубам з міді, оскільки потребує спаювання оловом. Зате він має перевагу перед поліпропіленом в тому що виконується не лінійним способом.
  • Невисокий показник збільшення. Також варто сказати що труби з нержавіючої сталі володіють дуже невеликим коефіцієнтом збільшення як і всі метали. Завдяки цьому можна сміливо встановлювати довгі магістралі з труб не боячись за те що при розширенні їх поведе та пошматує через нагрівання.
  • Провідність тепла. Звісно ж провідність тепла нержавіючих труб поступається трубах з міді, але все ж таки це метал який цілком придатний для застосування його у вигляді матеріалу для виробництва теплообмінних апаратів.
  • Жаростійкість. Надзвичайна жаростійкість дозволяє використовувати труби з нержавійки в печах з дуже високою температурою (температура плавлення нержавіючої сталі становить близько 1800 0 С. Завдяки цьому трубами з нержавіючої сталі можна обв'язувати котельні установки будь-якої потужності. А надійність труб з нержавіючої сталі ні чим не поступається сталевому трубопроводу. До того ж труби нержавіючі часто застосовують для виготовлення пальників в топках з високою температурою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Олексій Гончарук: Сума в ...
Наступна новина: Симптоми несправності ...

КОМЕНТАРІ