Тернопіль увійшов до ТОП-10 рейтингу українських міст з найкращими перспективами для розвитку туризму

Тернопіль увійшов до ТОП-10 рейтингу українських міст з найкращими перспективами для розвитку туризму

30.12.19 10:15 0 890
Напередодні 2020 року Туристичнй портал «Zruchno.Travel», що містить найбільшу базу туристичних об’єктів в Україні, представив топ-десятку українських міст, які впродовж 2019 року заклали основу для найбільш динамічного розвитку місцевого туризму.

Відповідно до висновків експертів, у ТОП-10 міст з найкращою перпективою для розвитку туристичної індустрії у 2020 році, увійшов і Тернопіль як місто, що відтворює втрачені архітектурні пам’ятки у вуличних макетах, запускає віртуальні екскурсії з QR-кодами, а у 2020 році планує відкрити Майстерню гідів та презентувати нові турпродукти.

Зазначимо, у 2019 році понад 200 тис. туристів побували у Тернополі, проте уже в 2020 році заплановано збільшити кількість туристів на 20%, адже в місті планується проведення великої кількості заходів світового і національного масштабів: Чемпіонат світу з водно-моторного спорту, Чемпіонат світу з греблі, проєкт «Тернопіль – молодіжна столиця України 2020» тощо.

Нагадаємо, за підсумками туристичного порталу «Zruchno.Travel», у 2018 році Тернопіль увійшов до списку десяти найбільш туристичних міст України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посла Росії викликали до ...
Наступна новина: 80% осіб,яких має передати ...

КОМЕНТАРІ