Сергій Надал відзначив на нагородив кращих гравців ФК «Тернопіль - Педуніверситет»

Сергій Надал відзначив на нагородив кращих гравців ФК «Тернопіль - Педуніверситет»

30.12.19 09:14 0 847
З рахунком 5:0 студентська футбольна команда «Тернопіль - Педуніверситет» здобула перемогу в міжнародному турнірі у м. Вільнюс.

Ці та інші досягнення студентської команди впродовж сезону обговорили днями у навчальному закладі. Під час підсумкової спортивної події кращі футболісти були нагороджені Почесними відзнаками Української Асоціації Футболу, відзнаками міського голови Тернополя, подяками та цінними подарунками.

«Команда «Тернопіль- Педуніверситет» - це гордість міста та частина його славної футбольної історії. Ми пишаємося тим, що саме наша університетська футбольна команда ставала чемпіоном Європи, - зазначає Сергій Надал. – Футбольна команда «Тернопіль - Педуніверситет» є також хорошим прикладом для всіх студентів, адже для нас важливий не лише спорт професійний, а й масовий спорт і заняття фізичною культурою».

Головний тренер команди «Тернопіль-Педуніверситет» Василь Івегеш відзначає, що завдяки самовіддачі та зібраності гравців, цього року команда має багато спортивних здобутків, серед яких: перемога в «Кубку Патріотів», перемога у Чемпіонаті України, перемога у міжнародному турнірі у Вільнюсі та здобуття звання студентського віце-чемпіона Європи. 12 гравців команди отримали спортивні звання – "Майстер спорту України".

До слова, наставник футбольної команди Василь Івегеш нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня, а ФК "Тернопіль- Педуніверситет" - відзнакою Всеукраїнської Футбольної Асоціації Студентів "Найкраща студентська команда 2019 року".

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Адвокати Небесної сотні ...
Наступна новина: Міністерство культури ...

КОМЕНТАРІ