На що звертати увагу при виборі мотоблока?

На що звертати увагу при виборі мотоблока?

31.12.19 19:26 0 12874

Вибрати мотоблок — досить просто, якщо точно визначитися з тим, для яких цілей він буде використовуватися. Такий тип сільськогосподарських машин працює, якщо приєднати до нього відповідний інструмент такий, як: культиватор, граблі, окучник, сівалка, картоплекопач, плуг, лопата-відвал і т. д. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні моменти, на які потрібно звернути увагу при виборі мотоблока. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину , в якому безпосередньо можна придбати запчастини на мотоблок в Україні.

Залежно від того, як і ви плануєте застосовувати техніку, потрібно звертати свою увагу на:

  • Клас мотоблока. Легкі машини підходять для маленьких ділянок до 20 соток. Вони дуже маневрові та максимально прості, але повільні та не впораються з первинною обробкою. Мотоблоки середньої потужності можна використовувати для будь-яких завдань, навіть як борону або снігоприбирач, але не довго, оскільки вони швидко перегріваються через особливості повітряної системи охолодження двигунів. Машини важкого класу позбавлені цього недоліку, але при цьому відрізняються значними габаритами (їх можна переробити в мототрактор).
  • Кількість швидкостей. Чим більше ступенів трансмісії, тим вище маневровість мотоблока, і тим краще він працює у зв'язці зі складним навісним обладнанням, але інвестувати в це є сенс тільки власникам ділянок площею від 20 соток.
  • Тип двигуна. Бензинові мотори дешевші, але їх моторесурс і ККД менші, ніж у дизельних, які до того ж споживають менше палива.
  • Ширину захвату. У всіх випадках виграють мотоблоки з регульованими фрезами, що дозволяють змінювати ширину захвату залежно від завдання, і можливістю настройки глибини.
  • Тип ВВП. Вал відбору потужності потрібен для підключення активного навісного обладнання і в більшості випадків краще вибирати ремінний привід.

В такому сегменті спецтехніки, як мотоблоки, Україна може пишатися вітчизняним виробником потужних і витривалих машин для сільського господарства «Мотор Січ». Таке обладнання найчастіше купують досвідчені фермери, які володіють кількома гектарами землі, а також ті, хто хоче, щоб запчастини для сільгосптехніки не доводилося довго шукати.

Великою популярністю серед господарів ділянок з будь-якою площею також користуються і наступні бренди: «Weima», «Forte», «Кентавр». Попит на продукцію кожного з них становить близько 15 % від всіх мотоблоків на українському ринку. Окрім того популярною є також мотоблоки «Garden Scout», «Зубр» і «Булат».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему стоит стать ...
Наступна новина: Соляна лампа: 5 переваг ...

КОМЕНТАРІ