На Тернопіллі ветерану АТО вручили сертифікат на придбання житла

На Тернопіллі ветерану АТО вручили сертифікат на придбання житла

03.01.20 10:39 0 994
Уряд приділяє значну увагу посиленню соціального захисту учасників бойових дій, які брали участь в АТО/ООС та їх сім'ям. Участь у програмах підтримки беруть і мешканці Тернопільщини. Зокрема, у 2019 році виплачено компенсацію за 6 житлових приміщень сім'ям осіб з інвалідністю внаслідок війни АТО/ООС І-ІІ групи, учасникам бойових дій АТО/ООС з числа внутрішньо переміщених осіб та членам сімей загиблих учасників бойових дій АТО/ООС на загальну суму 6,1 млн. гривень.

Керівництво області й надалі працює у цьому напрямку, аби якнайбільше воїнів з нашої області отримали допомогу від держави.

У четвер, 2 січня голова облдержадміністрації Ігор Сопель вручив сертифікат на перерахування коштів для придбання житла ветерану АТО Дмитру Терешкуну.

«Дякуємо Вам за те, що Ви виконували свій громадський обов'язок і захищали кордони нашої країни. Для мене приємна місія – вручення цього сертифікату, адже Ви цього заслуговуєте», - зазначив очільник краю.

Зазначимо, Дмитро Терешкун брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Указом Президента України від 17 лютого 2016 року його нагороджено відзнакою Президента України „За участь в антитерористичній операції”. У жовтні 2019 спілкою учасників АТО нагороджений орденом „Честь і слава”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Київські метеорологи ...
Наступна новина: Болгарія почала отримувати ...

КОМЕНТАРІ