Тернопілля: ігор Сопель вручив ключі від 70 автомобілів,придбаних для потреб амбулаторій області

Тернопілля: ігор Сопель вручив ключі від 70 автомобілів,придбаних для потреб амбулаторій області

05.01.20 08:43 0 548
Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель вручив ключі від 70 автомобілів «Renault Duster», придбаних для потреб амбулаторій загальної практики-сімейної медицини Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Монастириського, Підгаєцького, Борщівського та Чортківського районів.

Церемонія передачі транспортних засобів, придбаних за рахунок коштів державного бюджету, відбулася в м.Чортків.

«шня подія є одним із етапів втілення плану дій з розвитку системи охорони здоров?я у сільській місцевості. Переконаний, що наші люди, незалежно від того чи живуть вони у великому місті, чи у містечку або селі, мають право на отримання якісних медичних послуг», - каже голова обласної державної адміністрації.

Він запевнив, що влада області і керівництво держави робить все від неї залежне, щоб створити належні умови для лікування пацієнтів та роботи медичних працівників.

Свідченням цього є шня подія.

Загалом ж для амбулаторій області закуплено 155 автомобілів «Renault Duster» на суму 68 мільйонів гривень.

«Передаючи цю першу партію автомобілів, я щиро сподіваюся, що вони допоможуть лікарям врятувати не одне людське життя, - зазначив Ігор Сопель. - Ці авто вирізняються високою прохідністю та надійністю, то ж, сподіваюся, довго служитимуть вірою і правдою».

До привітань долучився народний депутат України Володимир Гевко.

А директор Чортківського державного медичного коледжу, заслужений лікар України, депутат обласної ради Любомир Білик висловив слова вдячності від медичної громадськості краю за придбані державою і передані амбулаторіям автомобілі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні стурбовані ...
Наступна новина: Від ускладнень грипу в ...

КОМЕНТАРІ