Як вибрати банкетні стільці?

Як вибрати банкетні стільці?

05.01.20 10:36 0 13533

Створюючи образ ресторану важко уявити собі в якості посадочних місць звичайні обідні стільці. Урочистість інтер'єру додадуть банкетні стільці виконані в найрізноманітніших варіаціях. Адже перше, на що звертають увагу відвідувачі — це саме зовнішній вигляд закладу, і тільки потім вже дізнаються про обслуговування та якості страв. Тому, щоб підготувати свою "візитну картку" ресторатори вдаються до дизайнерських хитрощів з облаштування ідеального приміщення. Ну а як це зробити нам розповість співробітник ТОВ "Покровські майстерні": https://svitmebliv2018.com.ua/g52021473-banketnye-stulya, яка безпосередньо випускає та реалізує банкетні стільці в Україні.

Ідеальні стільці для банкетного залу виготовляються з масиву дерева та обтягаються натуральними тканинами. Більш економічний варіант може бути виготовлений з металу і навіть пластика. Але сучасні дизайнери навчилися з будь-якого розхідника робити справжні шедеври, тому деякі пластикові моделі можуть коштувати навіть дорожче, ніж дерев'яні.

Щоб стилістичне рішення було не лише атмосферним, але й функціональним, необхідно правильно підібрати стільці. Лише в такому випадку гості будуть на всі 100 % задоволені часом, проведним у ресторані та відчують себе як вдома. Ну а далі, ми безпосередньо розглянемо основні моменти, на які слід звернути увагу при виборі банкетних стільців.

Визначаємо досконалий банкетний стілець

Щоб вибрати ідеальні банкетні стільці, потрібно звернути увагу на наступні моменти:

  • Глибина сидіння не повинна перевищувати 40-45 см, щоб край стільця не врізався в ноги сидячого і не перешкоджав нормальному кровотоку.
  • Ширина сидіння повинна бути достатньою, щоб кожен відвідувач закладу відчував себе комфортно. Особливо це стосується моделей із підлокітниками. Серед клієнтів можуть бути люди повної статури, їм буде не дуже зручно сидіти в такому стільці.
  • Краще купувати банкетні стільці зі злегка зігнутою ергономічною спинкою, яка буде підтримувати хребет в належному положенні.
  • Вибирайте масивні моделі з багатою драпіровкою і приємною колірною гамою, яка не дратуватиме навіть під час тривалого зорового контакту.
  • Купуйте стільці виконані в тому ж стилі, що і сам ресторан. В іншому випадку буде створюватися враження повного несмаку господарів.

Висновки

Банкетний стілець є чи не головною деталлю інтер'єру. І від його вибору залежить респектабельність та відвідуваність закладу. Саме тому, зробивши вкладення 1 раз, можна отримати масу задоволених і вдячних постійних клієнтів.

По матеріалах: https://svitmebliv2018.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ