Закупівля будівельних матеріалів для проведення ремонту

Закупівля будівельних матеріалів для проведення ремонту

06.01.20 12:38 0 17803

Процес ремонту починається і здійснюється при наявності будівельних матеріалів для кожного з етапів робіт. Від своєчасного постачання будівельних матеріалів на об'єкт, безпосередньо залежить швидкість просування ремонту, належне виконання робіт і точне дотримання технологій. Що у свою чергу впливає на плани досягнення цілей, їх кінцеві результати та показники. Причому якість ремонту залежить від важливого та ключового фактора — якісних будівельних матеріалів. А закупівля будівельних матеріалів, виконувана замовником або виконавцем робіт завжди різнитися при виборі матеріалів, у зверненні уваги на:

  • їх властивості та основу складових;
  • вигідні переваги;
  • економічну обґрунтованість;
  • істотні відмінності від альтернативних або бюджетних аналогів.

Чому не варто економити на будматеріалах?

Іноді з боку замовника, виникає бажання заощадити на даному пункті бюджету. Але будівельні матеріали це не той пункт, який підходить для оптимізації бюджету, а рішення до економії на обраних матеріалах, у підсумку призводить тільки до подорожчання загальної суми, виділеної на ремонт.

Постачання об'єкта будівельними матеріалами є завданням не з легких, оскільки видимий на перший погляд асортимент товарів може не відповідати заявленим характеристикам і відповідати нормам при застосуванні їх в роботах з підвищеною увагою до якості, а також не підходити гранично допустимим умовам застосування. А з появою нових технологій, почав стрімко розвиватися ринок будівельних матеріалів і поповнюватися новими товарами, які необхідно спочатку вивчити, застосувати на практиці та перевірити в експлуатації.

Тому зробити правильний вибір на користь покупки певних матеріалів і не перетворити об'єкт на експериментальний майданчик зможуть тільки фахівці, наприклад, компанія "Клуб Майстрів": https://clubmasterov.com.ua.

Переваги закупівля будматеріалів виконавцем робіт

Проведення ремонту передбачає поставку будівельних матеріалів на об'єкт, під кожен вид робіт, що проводяться, протягом усього терміну ремонту. Будівельні матеріали не закуповуються всі й відразу, оскільки їх ніде зберігати у квартирі, а їх 100 % наявність на об'єкті унеможливить правильний процес проведення робіт. Причому мокрі роботи, або підвищена вологість на певних етапах робіт, зіпсують або значно погіршать технічні норми деяких матеріалів. Тому будівельні матеріали завжди закуповуються в міру визначення їх потреби майстрами, в необхідній та встановленій за фактом кількості. Періодичні фактори закупівлі матеріалів дозволяють витрачати кошти тільки на потрібний в роботі обсяг матеріалів. І виключають ймовірність великої кількості відходів, а також витрати зайвих сум бюджету.

Систематична закупівля матеріалів для замовника, з одного боку — це істотні витрати часу на їх придбання, часті виїзди в магазини, оформлення доставок, приймання та контроль, а з іншого боку ще й вимушена необхідність у вивченні найменувань, призначень, властивостей та застосування матеріалів. Тому виконання закупівлі для замовника стає тривалим, виснажливим і складним процесом, який, зрештою, відбивається на термінах ремонту, його якості та вартості.

Єдино правильним рішенням для ефективності всіх процесів ремонту стає передача відповідальності за покупку будівельних матеріалів для ремонту на виконавця робіт. Але це ще і не найголовніша перевага для замовника. Здійснюючи ремонти на професійному рівні, постійно стикаючись з роботою з будівельними матеріалами, знаючи їх специфіку, допустимий рівень якості та ціноутворення, закупівля будівельних матеріалів виконавцем, для замовника стає завжди дешевшою. Оскільки тісне і взаємовигідне співробітництво з постачальниками на умовах покупок великої кількості товару протягом тривалого періоду часу, надає можливість виконавцю отримувати не тільки вигідні ціни, дешевше середньоринкових, а й суттєві дисконтні знижки. А це у свою чергу розумна економія.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Британія забезпечить ...
Наступна новина: Як зробити українські суди ...

КОМЕНТАРІ