Санаторій «Сонячний» - ідеальний літній відпочинок у Закарпатті

Санаторій «Сонячний» - ідеальний літній відпочинок у Закарпатті

07.01.20 16:41 0 16169

Українці майже завжди пов'язують Карпати з гірськолижними курортами та зимовим відпочинком. Може тому що, коли на вулиці плюсова температура, переважає традиційний заклик до теплих країв та моря. З першого погляду цей регіон не входить в список серйозних місць для літнього відпочинку. Але тільки до того моменту, коли одного разу окремі туристи, цілі родини беруть і відвідують влітку прекрасні місця на схилах і передгір'ях — міста, села, здравниці та бачать, що тут є все для відпочинку і в теплу пору року, а не тільки взимку з катанням на лижах.

Чому люди проводять свою літню відпустку в Закарпатті?

Для багатьох відпочивальників немає нічого прекраснішого, ніж приїхати на природу в тихий куточок, наприклад, курорт Сонячний Свалява, який винагороджує всіх красою лісу, озером, річкою і водоспадами. На щастя, в горах Закарпаття таких місць є дуже багато. А ще приваблює піший туризм.

Варто прокинутися вранці в комфортабельному номері оздоровчого комплексу «Сонячний», надіти похідне взуття, і вирушити досліджувати красиві пагорби навколо села Полянка, що входить в адміністративний центр Сваляви.

Тим, хто тут вже катався на лижах по схилах взимку і насолоджувався мальовничою красою, напевно, сподобається картинка зеленого кольору. Тут прокладено до 1000 кілометрів пішохідних стежок.

А всього потрібно 2-3 хвилини неспішної прогулянки, щоб дістатися від санаторію до бювету мінеральної води, яка відноситься до боржомського підтипу, універсальної «Поляни Квасової», придатної та для оздоровлення, і лікування всього організму.

Лікування у санаторії «Сонячний»

Кожен гість оздоровчо-лікувального санаторію в Карпатах отримує консультативний прийом лікаря фахівця. У санаторній картці прописані індивідуальні призначення, програма лікування щодо патології та стану здоров'я кожного пацієнта. Медичний центр із сучасним обладнанням та професійним персоналом дає можливість:

  1. пройти якісні лікувальні та оздоровчі процедури;
  2. відновитися та зміцнити здоров'я.

У комплекс «Сонячного» входять СПА-центр, в якому є:

  • масажний кабінет;
  • ванни;
  • фітобочка;
  • соляна кімната і т. д.

Дітям у «Сонячний» також не буде нудно

Санаторій «Сонячний» - це справжній центр для сімейного відпочинку і пропонує дитячі ігрові майданчики та різні безкоштовні заходи. Догляд за дітьми завжди до ваших послуг!

Наприклад, в дитячій кімнаті з організатором ігрових програм діти розважаються, поки їх мами, тата, бабусі з дідусями зайняті на процедурах або проводять час на екскурсіях по всьому закарпатському краю.

Окрім того, ви також можете взяти дітей з собою, щоб вони побачили замки, музеї, покупалися в термальних басейнах в Берегово та Косино. Чи, наприклад, відчули задоволення від катання на конях, зайнялися скелелазінням або стрільбою з лука.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Преимущества виниловых ...

КОМЕНТАРІ