Професійна депіляція: основні переваги

Професійна депіляція: основні переваги

10.01.20 22:00 0 9111

Бурхливий розвиток модних тенденцій диктує нові правила краси. Одним з основних моментів правильного та грамотного догляду за шкірою є процедура видалення небажаного волосся. У США провели дослідження, які довели, що ідеально гладка шкіра, як дорогі парфуми та шикарна спідня білизна, дає жінці більше впевненості в собі та покращує настрій. Ідеально гладка шкіра без ознак "рослинності" - ось результат, до якого зараз прагне кожна жінка. Тому послуга професійної депіляції в салонах і центрах краси стала настільки ж затребувана і популярна як манікюр, педикюр, масаж або СПА-процедури. У чому ж переваги професійної депіляції? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник салону «Класика масажу»: http://body-like.com.ua/.

Головні переваги професійної депіляції

Професійна депіляція — це салонна процедура. Майстер по депіляції володіє різними техніками роботи, має великий вибір засобів для депіляції, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта. В руках досвідченого майстра процедура видалення волосся проходить безпечно, якісно та безболісно.

Професійна депіляція пропонує для видалення волосся різноманітні способи та їх комбінації: гарячим і теплим воском, цукровою пастою, фіто смолою та ваксами. Можна спробувати різні способи та вибрати для себе найбільш безболісний та самий ефективний варіант.

Професійна депіляція це не просто видалення небажаного волосся. Це цілий ритуал догляду за шкірою, якась багатоетапна процедура з використанням спеціальних лосьйонів, скрабів, кремів і емульсій, які очищають, живлять та зволожують шкіру.

При проведенні професійної депіляції майстри використовують віск і лосьйони з ароматичними маслами, а також запалюють ароматичні свічки. Кабінет повільно наповнюється вишуканими ароматами, які допомагають розслабитися, знімають напруження та стрес, призводять до повної релаксації організму. Аромадепіляція допомагає забути про неприємні відчуття при видаленні волосся та перетворює процес в справжнє задоволення. СПА-аромадепіляція — це абсолютно новий підхід до видалення волосся і догляд за шкірою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопілля: голова ТОДА ...
Наступна новина: Професійні бухгалтерські ...

КОМЕНТАРІ