Що таке EVA?

Що таке EVA?

10.01.20 22:43 0 12366

EVA - це скорочена абревіатура від етиленвінілацетату англійською мовою. Цей матеріал відноситься до поліолефінів. Його отримують за допомогою кополімеризації етилену та мономера вінілацетату. Шляхом процентної зміни змісту компонетів, домагаються різних технічних характеристик матеріалу: твердості, м'якість, еластичність. EVA є дуже легким, міцним, еластичним і екологічно чистим сучасним матеріалом, що знайшов застосування в медицині, будівництві, спорті, виробництві взуття, автомобілів і так далі. Області його застосування безграничні. Далі, ми розглянемо основні вироби, що виготовляються з EVA. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Евалайн": https://evaline.com.ua/.

Що виготовляють з EVA?

Для більшості звичайних споживачів абревіатура EVA є абсолютно новим і незрозумілим скороченням, але насправді всі ми постійно стикаємося в своєму житті з товарами, виготовленими з цього матеріалу.

Ми вирішили підготувати невеликий ТОП-товарів з матеріалу EVA:

  1. Звичайні пляжні капці.
  2. Туристичні каремати, килимки для йоги.
  3. Покриття для дитячих майданчиків.
  4. Килимки для авто.

Основні переваги килимків EVA в автомобілях

Останнім часом вважається модним і практичним використовувати в автомобілях килимки на основі матеріалів EVA. Розглянемо основні переваги:

  • Зовнішній вигляд. Килимки з EVA мають велику колірну палітру, що є гарним доповненням до інтер'єру салону автомобіля, роблячи його яскравим і неповторним, істотно виділяючи авто серед низки інших. Крім цього ці килимки виготовляються до кожного конкретного автомобіля окремо, що мінімізує варіант "колгоспних" автомобілів.
  • Чистота. Оскільки верхня поверхня EVA зроблена у вигляді осередків або сот (як у бджіл, глибина сот приблизно 8 мм), килимки відмінно утримують воду, бруд, пил і пісок, не дозволяючи їм поширюватися по своїй поверхні. Цим килимки EVA принципово відрізняються від звичайних гумових аналогів, в яких часто накопичується бруд у вигляді калюжі та плавно перетікає по всій поверхні килима. Цю структуру також позитивно можна оцінити і при витягуванні килимків з салону авто, тому що можна більше не боятися розплескати все по салону або самому забруднитися.
  • Практичність. Крім позитивних моментів в плані утримування бруду, килимки EVA легко чистяться та миються. Для чищення можна використовувати навіть мийки високого тиску. Спеціальний догляд коврикам EVA не потрібен!
  • Всесезонність. Килимки EVA відмінно переносять як спеку, так і холод. Їх можна використовувати цілий рік.
  • Довговічність. Килимки з EVA відмінно чинять опір зносу.
  • Екологічність та протиалергенність. Килимки EVA зроблені з екологічно чистих матеріалів і не викликають алергічних реакцій."Евалайн"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Найбільш затребувані ...

КОМЕНТАРІ