Витяжки Smeg: різновиди та особливості

Витяжки Smeg: різновиди та особливості

10.01.20 23:51 0 5005

Дуже часто, коли клієнти шукають витяжку для своєї кухні, постає питання про вибір певного бренду, оскільки на вітчизняному ринку їх представлено дуже багато. Витяжки Smeg - це справжня знахідка для тих, хто хоче зробити акцент на вишуканості та якості. Продукція цього бренду славиться своїми технічними можливостями та неповторною якістю. Проте перед її покупкою слід розглянути всі переваги та недоліки такого роду продукції та її особливості.

Ключові характеристики:

  • Витяжки Smeg припадуть до смаку справжнім цінителям техніки, адже вони напевно не підведуть навіть через довгі роки експлуатації. Техніка цього бренду родом із сонячної Італії, але величезною популярністю вона користується і в інших країнах по всій земній кулі, включаючи Україну.
  • Вся продукція цієї ТМ володіє індивідуальним дизайном, який розробляється самими справжніми професіоналами своєї справи.
  • На своє високоякісне обладнання виробник дає відмінні гарантійні терміни, які за додаткову плату можна навіть збільшити.
  • Дана техніка недешева, та й в разі поломки доведеться витратитися. Але всі її плюси, зрозуміло, перекривають цей невеликий нюанс.
  • Сучасні витяжки від марки оснащуються масою різноманітних опцій і режимів для ще більш комфортної експлуатації техніки в домашніх умовах.
  • Практично всі моделі дуже компактні та ергономічні, не займають занадто багато місця. В асортименті компанії можна знайти та підвісні, і вибудовувані в стільницю моделі.
  • Всі витяжки Smeg дуже швидко і легко очищаються. Окрім того, їх купують не тільки для побутового використання, але і для самих різних підприємств.
  • Вся технічна продукція Smeg, що випускається в Італії, вважається цілком безпечною. Вона сертифікована та відповідає не тільки європейським, а й міжнародним стандартам якості.

Модельний ряд

У поточному асортименті ТМ Smeg можна знайти безліч серій з витяжками, які можуть сподобатися тим, хто шукає справжній ексклюзив. Далі розглянемо кілька найбільш незвичайних і високоякісних моделей:

  1. Особливу увагу рекомендуємо звернути на витяжку Smeg KCI19AOE. Дана модель практично не видає шуму та оснащена вугільними фільтрами, які прекрасно вбирають сторонні запахи. А також дана витяжка оснащена відмінним LED освітленням і фурнітурою, а управління порадує навіть самих вибагливих.
  2. Не менш затребуваною вважається вбудована модель KSGT56B з нержавіючої сталі та білого скла. Вона буде ідеально поєднуватися з будь-якою кухнею в стилі прованс.
  3. Дуже дорого та неординарно виглядає настінна кремова витяжка KS59POE. Вона має відмінні технічні характеристики та невисокий рівень шуму.
  4. Не менш оригінальними вважаються острівні моделі, які за своїми технічними характеристиками нітрохи не поступаються класичним варіантам.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Найбільш затребувані ...
Наступна новина: Переваги та особливості ...

КОМЕНТАРІ