Прокурор області здійснив особистий прийом ув’язнених у Рівненському слідчому ізоляторі

Прокурор області здійснив особистий прийом ув’язнених у Рівненському слідчому ізоляторі

12.01.20 08:33 0 575
Прокуратурою Рівненської області приділяється постійна увага стану виконання вимог законодавства щодо забезпечення конституційних прав громадян, до яких застосовані заходи примусового характеру, пов'язані з обмеженням їх особистої свободи.

З цією метою прокурор Рівненської області Антон Войтенко 11 січня 2020 року відвідав Рівненський слідчий ізолятор.

Перебуваючи на території даної установи, прокурор перевірив, як дотримуються конституційні права в'язнів. Зокрема, ним у супроводі начальника слідчого ізолятора Юрія Ткачука було здійснено обхід території установи: режимних корпусів, карцеру, їдальні, медичної частини та інших приміщень.

На особистий прийом до прокурора області звернулося 6 ув'язнених. Серед піднятих ними питань, окремі стосувалися стану досудового розслідування у кримінальних провадженнях, їх судового розгляду, а також режиму тримання в установі.

На кожне питання надано вичерпні відповіді з роз'ясненням вимог законодавства. За дорученням керівника регіональної прокуратури звернення в'язнів будуть розглянуті відповідними відділами прокуратури області.

За результатами візиту прокурором зобов'язано керівництво установи вжити невідкладних заходів до забезпечення прав ув'язнених та засуджених.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фігурант «справи Хізб ...

КОМЕНТАРІ