У МАУ розповіли про волонтерів,які викликалися допомогти рідним загиблих та співробітникам компанії

У МАУ розповіли про волонтерів,які викликалися допомогти рідним загиблих та співробітникам компанії

12.01.20 12:15 0 1248
Понад 50 волонтерів вирішили допомогти рідним загиблих українців в авіакатастрофі українського літака в Ірані та співробітникам «Міжнародних авіаліній України», повідомила компанія на своїй сторінці у Facebook.

«У ці важкі дні неоціненну допомогу нам надають волонтери-психологи. МАУ дуже вдячна лікарям душ за миттєвий відгук. Та ще більш – за готовність попри все рятувати від ран, страшніших за фізичні. Від учора і весь цей час професійні фахівці самовіддано допомагають сім'ям загиблих членів екіпажу та пасажирів PS752», – розповіли в МАУ.

У компанії повідомили, що після звістки про трагедію до них звернулися понад 50 волонтерів, які прагнули фахово допомогти усім постраждалим.

«У ці дні окрему увагу приділено психологічній роботі з екіпажами авіакомпанії. У приміщенні передпольотного брифінгу екіпажів чергують як професійні психологи на волонтерських засадах, так і бортпровідники-інструктори, які пройшли спеціальну психологічну підготовку. Робота психологів із співробітниками авіакомпанії триватиме і надалі, допоки в цьому буде потреба», – запевнили в МАУ.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Lufthansa скасувала рейси в ...
Наступна новина: Побиття військової на ...

КОМЕНТАРІ