Які засоби потрібно використовувати для захисту рослин?

Які засоби потрібно використовувати для захисту рослин?

13.01.20 11:34 0 10323

Для захисту рослин основним засобом, який використовують аграрії країни є пестициди. Вони являють собою суміш компонентів хімічного чи біологічного походження. Головною функцією препаратів вважається припинення розвитку та знищення ряду мікроорганізмів:

  • комах;
  • личинок;
  • спор грибів;
  • бактерій;
  • шкідливих рослин.

Своєю дією живі органнізми завдають чималих збитків, викликаючи погіршення якості продукції. Відмінно справляються пестициди з паразитами та хворобами рослин. В каталозі компанії https://agromax.in.ua/ представлений широкий асортимент препаратів, які не шкодять навколишньому середовищу та не токсичні для людини.

Асортимент засобів для захисту рослин

Серед великого вибору засобів для захисту рослин, представлених на сайті, варто відмітити декілька найменувань.

Фунгіциди являють собою препарати на хімічній основі, які відмінно борються з бактеріями та патогенними грибами. Речовини, які входять до складу контактних препаратів не проникають в рослину, а розподіляються по її поверхні. На тривалість дії впливають метеорологічні умови. Системні засоби всмоктуються рослиною і циркулюють всередині. Ефект залежить від обміну речовин та його швидкості.

Інсектициди захищають рослини від численних комах, які можуть повністю знищити врожай. Існують кишкові та контактні препарати. Перші засоби всмоктуючись в кишківник комахи, викликають їх загибель. Системні, абсорбуючись рослиною, завдають удару через стебла та листя, якими живиться комаха.

Гербіциди ― хімічні речовини, направлені на боротьбу з бур’янами. Компоненти проникаючи в структуру, знищують їх. На сайті можна придбати селективні та суцільні препарати. Перший тип використовується для певного виду рослини, другий знищує всю зелену массу. Препарати розпилюються під час поливу. Для отримання максимального результату важливо враховувати погодні умови та дотримуватись пропорцій.

Препарати для боротьби зі шкідниками для захисту рослин відлякують гризунів, слимаків та навіть птахів. Зручний спосіб використання в гранулах чи брикетах дозволяє швидко розкидати отруту в потрібних місцях.

Всі засоби, представлені компанією AGROMAX мають сертифікати якості, а продукція користується попитом вже не перший рік.

Переваги засобів для захисту рослин

Завдяки пестицидам, господарства підвищують свою ефективність, збільшують показники врожаю та скорочують втрати від негативного впливу оточуючого середовища. Регулярно користуючись засобами для захисту рослин, можна зменшити забур’яненість полів і кількість хворих рослин. Препарати на сайті не викликають отруєння людей, тварин, а отже, абсолютно безпечні для використання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У столиці Ірану ...
Наступна новина: В Ірані створили групу ...

КОМЕНТАРІ