Пожежа в одеському коледжі: прокуратура повідомила про ще одну підозрювану

Пожежа в одеському коледжі: прокуратура повідомила про ще одну підозрювану

14.01.20 11:28 0 1251
Прокуратура Одеської області повідомила про підозру завідувачці господарством коледжу в Одесі, де внаслідок пожежі загинуло 16 людей. Про це йдеться в заяві прокуратури 13 січня.

Жінку підозрюють у службовій недбалості, яка причинила тяжкі наслідки. В разі обвинувального вироку ця стаття передбачає позбавлення волі на термін від двох до п'яти років із можливістю штрафу.

За версією правоохоронців, Державна служба з надзвичайних ситуацій ще в червні 2014 року склала акт про грубі порушення пожежної безпеки. Проте співробітниця, яка відповідала за протипожежний стан приміщень, нібито не усунула порушення та не забезпечила можливість безперешкодної евакуації з коледжу під час пожежі.

Читайте також: Гончарук розповів про причини пожежі в одеському коледжі

«Незважаючи на наявність неусунутих порушень вимог пожежної безпеки, жінка, як член комісії, погодилась з її висновком про готовність учбового корпусу коледжу до нового навчального року», – заявляють у прокуратурі.

Зараз правоохоронці вирішують питання про обрання підозрювані запобіжного заходу.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Читайте також: «Я дивом вижив у пеклі» – пожежник, який зазнав важких травм, рятуючи людей в Одеському коледжі?

Пожежа в одеському коледжі економіки почалася вранці 4 грудня, загинули 16 людей. 11 грудня було обрано запобіжний захід (цілодобовий домашній арешт) для єдиного поки підозрюваного у справі – директорки Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерги, її підозрюють у службовій недбалості.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Курс валют на 13 січня: ...

КОМЕНТАРІ