Різдвяні історії з Тіною Кароль: як здійснюються великі мрії дітей

Різдвяні історії з Тіною Кароль: як здійснюються великі мрії дітей

14.01.20 20:56 0 6223

Під час святкових концертів «Різдвяна історія з Тіною Кароль» у Києві одразу четверо дітлахів дізналися про початок здійснення їх грандіозних мрій ! У 2020 році чарівники благодійного проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» втілять неймовірні бажання маленьких пацієнтів лікарень, щоб надати їм життєвих сил і цілющої радості та зробити наш світ краще.

Під час гала-концерту 4-річний Ілля дізнався, що у новому році він зустрінеться зі справжніми косатками!

Іллю Опришко, який бореться з раком, разом із батьками запросили приїхати на різдвяний концерт з Борисполя до Києва, але Іллюша навіть не здогадувався, що чарівники підготували для нього такий бажаний сюрприз. Вже у Палаці спорту у мрійника беруть інтерв'ю, і хлопчик емоційно згадує свою улюблену морську тваринку "косятку", але і тоді ні про що не здогадався. Нарешті, Ілля з батьками  в залі і вже дивиться виступи улюблених артистів.

Під час концерту на сцену несподівано виходить кураторка проєкту «Здійсни мрію» Лідія Таран і тисячам глядачів розповідає про мрію підопічного Іллі — поїхати до океану і побачити косатку. А потім берегиня проєкту Тіна Кароль і фея Лідія Таран спустилися до мрійника у зал і вручили Іллюші сертифікат на здійснення його мрії! У сертифікаті зазначено, що Ілля відправиться в одну з трьох країн – Норвегію, Ісландію чи Іспанію – ми оберемо разом, і побачить косатку! А коли кураторка проєкту Лідія Таран сказала Іллі, що його мрія допоможе косаткам, які, на жаль, вимирають у живій природі, — мрійник заявив: «Авжеж вони вимирають, бо люди забруднюють океан!». Цей дорослий коментар маленького Іллі викликав хвилю оплесків залу.

Коли команда Таблеточок, завдяки якій у Іллі були всі необхідні ліки, розповіли мені про його мрію, то я була вражена, що хлопчик не просто захоплюється красою косаток, а й переживає за них — не хоче аби вони вимерли, як динозаври чи мамонти. Це насправді велика рідкість, коли 4-річна дитина виявляє таку усвідомленість і співпереживання до навколишнього світу. Тому ми з чарівниками щасливі готувати здійснення цієї мрії і вже розпочали консультації із Всесвітнім фондом Природи WWF!

, - коментує телеведуча 1+1 Лідія Таран.

Під час концертів «Різдвяна історія з Тіною Кароль» здійснилися бажання ще трьох підопічних проєкту «Здійсни мрію»! Так, маленька Вероніка Воробець у 2020 році нарешті побачить підводний світ Червоного моря і поїде з усією родиною в Єгипет – сертифікат на здійснення цієї мрії Вероніці вручила ведуча Сніданку з 1+1, волонтер проєкту Неля Шовкопляс; Ростислав Бекарюк з Миколаївщини, який прагне стати хірургом і вступити у медичний університет, зможе відвідати справжню операцію на серці, а також, завдяки його мрії відкриється експериментальна лабораторія для студентів-медиків. Сертифікат Ростику вручили телеведуча 1+1, куратор проєкту Право на освіту Наталя Мосейчук разом з учнями Новопечерської школи. А Антон Горбуля отримав особистий автограф від легенди футболу – Пеле – його хлопчикові спеціально прислали з Бразилії! Цей подарунок допоміг організувати лікар Мілтон Павіа Джуніор. У березні фея Олександра Лобода, ведуча ПроФутбол на 2+2, літала разом з Антошою до Бразилії здійснювати його мрію, і хоча хлопчик познайомився зі своїми футбольними кумирами, але так і не побачив свого головного футбольного фаворита Пеле. А тут приватне повідомлення від світової зірки!

Нагадаємо, що напередодні Сніданок з 1+1 став Різдвяним і весь ефір був присвячений здійсненню мрій дітей, які наразі борються за своє життя і протистоять важким хворобам. Вони потребують психологічної підтримки, і для здійснення їх мрій вдалося разом з глядачами, співробітниками 1+1 медіа та зіркам і їх лотам зібрати 1 300 000 грн!







Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: США готові зустрітися з ...
Наступна новина: Переваги натяжних стель

КОМЕНТАРІ