Ігор Сопель зустрівся з керівником Державної служби якості освіти в Україні

Ігор Сопель зустрівся з керівником Державної служби якості освіти в Україні

17.01.20 12:15 0 1172
Голова облдержадміністрації Ігор Сопель зустрівся із керівником Державної служби якості освіти в Україні Русланом Гураком, який перебуває з робочою поїздкою в Тернопільській області.

Під час бесіди йшлося про розвиток освітньої галузі, реалізацію державної політики з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності, здійснення державного нагляду за закладами освіти щодо дотримання ними законодавства, проведення сертифікації педагогічних працівників у 2020 році.

Руслан Гурак подякував обласній державній адміністрації за сприяння у вирішенні низки організаційних питань, пов'язаних з діяльністю управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

У свою чергу Ігор Сопель подякував керівнику Держслужби за увагу до Тернопільщини й наголосив, що суспільство зацікавлене в тому, аби вітчизняна освіта відповідала сучасним запитам, потребам економіки та світовим тенденціям, і лише спільними зусиллями владних інституцій, освітніх закладів та громади можна досягнути цієї мети.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іран збагачує більше ...

КОМЕНТАРІ