Як відбувається укладання плитки? Які особливості проведення цього заходу?

Як відбувається укладання плитки? Які особливості проведення цього заходу?

17.01.20 16:18 0 1397

Як думаєте, з якими складнощами можна зіткнутися, якщо проводиться самостійне укладання плитки? Всі знають, що це завдання не просте в реалізації, і вона вимагає істотного багажу знань. Плитку зараз, завдяки великій різноманітності матеріалу, використовують майже у всіх типах приміщень. І в кожному випадку необхідні свої особливі методики, які допоможуть зробити все якісно.

Зараз укласти плитку можна не тільки у ванній або туалеті. Тому що ця технологія стала дійсно універсальною. Одним з найбільш важливих і складних етапів - це підготовка. Оскільки перед кладкою плитки необхідно провести всі інженерні комунікації, адже після цього вже буде складно це зробити. Які головні завдання ставляться при виконанні такої обробної роботи?

  • Вирівнювання по одному рівню первинної поверхні.
  • Правильне укладання плитки. Це необхідна умова для довгого служіння поверхні.

Звичайно, виникає маса питань: а як цього добитися? Кращим рішенням виявиться звернення до профільного фахівця - плиточник у Львові. Наприклад, зовнішній вигляд підлоги з плитки, який зроблений професіоналами, буде істотно відрізнятися від того, що було виконано любителями.

Особливі складнощі і втрату багатьох нервових клітин викликають виміри поверхні для кладки плитки. Тому що, рідко довжина плиткового ряду буде кратною. Це означає, що потрібно різати виріб. Додаткові проблеми будуть виникати, коли потрібно робити фігурні вироби навколо кранів, особливих ніш в стіні, раковин. Людині, яка вперше працює з плиткою, буде вкрай складно виконати таке завдання акуратно і уважно.
При цьому, частина купленого матеріалу може бути бракована. Якщо врахувати всі витрати, включаючи залишки шматочків після вирізання необхідної фігури, то втрати в середньому будуть близько 10 відсотків. Це важливо враховувати при закупівлі матеріалу.

Які етапи включають в себе укладання плитки?

  1. Очищення підстави від пилу і бруду.
  2. Ґрунтування підстави.
  3. Поклейка рейки.
  4. Підготовка потрібної кількості клею.
  5. Нанесення клею.
  6. Використання затирочної суміші для швів.
  7. Очищення поверхні плитки.

На кожному з цих етапів можуть виникнути непередбачені труднощі у власника плитки. І для того, щоб зберегти дорогоцінний час і сили, найкраще скористатися послугами експерта-плиточника.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке СИП панель,і чи ...
Наступна новина: Переваги білоруського ...

КОМЕНТАРІ