Голова Верховного суду США і сенатори присягнули перед судовим процесом над Трампом

Голова Верховного суду США і сенатори присягнули перед судовим процесом над Трампом

18.01.20 13:47 0 2103
Голова Верховного суду США Джон Робертс присягнув перед членами Сенату на історичному процесі щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

Робертс пообіцяв, що в усьому, що стосується судового розгляду у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа, «буде судити неупереджено – за Конституцією і законами».

Після цього свої підписи під присягою поставили і сенатори.

Лідер більшості в Сенаті Мітч Макконнел заявив, що слухання відкладаються до 21 січня, розгляд почнуть о 20:00 за Києвом.

Дональду Трампу відправлять повістку щодо явки в імпровізовану залу суду Сенату. Як очікується, його представлятимуть двоє адвокатів.

Раніше Сенат США офіційно розпочав судовий розгляд у справі про імпічмент президента Дональда Трампа. Це сталося після того, як голова комітету з питань розвідки Палати представників Адам Шифф зачитав дві статті звинувачень на адресу президента, прибувши в Сенат на числі сімох уповноважених Палати представників, яких американська преса називає «менеджерами» з імпічменту. На процесі вони будуть в якості прокурорів. Сенатори ж будуть на процесі у якості присяжних.

Напередодні Палата представників США призначила цих сімох законодавців-демократів з юридичною освітою для участі в процесі щодо імпічменту.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ припиняє заборону ...
Наступна новина: 49% українців не готові до ...

КОМЕНТАРІ