5 причин купити AirPods 2 покоління

5 причин купити AirPods 2 покоління

18.01.20 23:06 0 6289

Apple випустили нові AirPods другого покоління, і у багатьох виникло питання: "Чи варто витрачатися на новинку?". Значних перетворень не відбулося, але декілька важливих оновлень, які можуть підштовхнути до покупки оновлених навушників, розробники Apple зробили.

Новітній чіп H1

Чіпсет, спеціально розроблений для навушників AirPods, забезпечує швидкісне підключення до пристроїв Apple, покращена якість звуку та його низьку затримку, наприклад, при грі на смартфоні.

У чому переваги H1 перед чіпом W1, використовуваному в AirPods першого покоління:

  • час в режимі розмови зросла на 50 %;
  • в 2 рази збільшилася швидкість підключення до пристрою;
  • звукова затримка знизилася на 30 %;
  • збільшилася швидкість підключення під час телефонних дзвінків;
  • поліпшена синхронізація з пристроями Apple.

Якщо AirPods 1-го покоління викликали гнівні відгуки через затримки під час телефонної розмови або низької передачі звуку в процесі гри або розмови, то AirPods 2 практично позбулися цієї проблеми. Не виникне ситуації, коли співрозмовник вже все сказав, а ви повторюєте "Алло?".

Тривалість роботи в режимі розмови

Завдяки чіпу H1 час роботи навушників в режимі розмови збільшилася до 3 годин (AirPods 1 дозволяли розмовляти 2 години). Також покращена швидкість підключення до телефонним дзвінком. Якщо ви граєте або слухаєте музику під час дзвінка, з новими AirPods ви миттєво підключайтеся до розмови.

Apple поліпшили якість звуку та вдосконалили функцію шумозаглушення, завдяки чому звук став чітким і чистим. Ви не тільки будете відмінно чути співрозмовника, але й вас будуть чітко чути.

Голосова активація Siri

Активувати Siri на AirPods 1 можна подвійним натисканням на корпус навушника, в AirPods 2 голосовий помічник активується голосом. Досить сказати "Привіт, Siri!", І ви зможете контролювати гучність, здійснювати дзвінки, відправляти текстові повідомлення та вирішувати багато інших завдань.

Функція вкрай зручна, оскільки більше немає необхідності налаштовувати активацію Siri за допомогою подвійного натискання. Ви точно не переплутати, який навушник відповідає за включення голосового помічника, а який - за play або pause.

Швидкісне підключення до пристроїв Apple

Розробники стверджують, що новий чіп H1 значно збільшує швидкість синхронізації з різними пристроями: iPhone, iPad, Apple Watch і MacBook. Тепер навушники перемикаються між пристроями в 2 рази швидше, ніж попередня версія AirPods, що було протестовано за допомогою iPhone та iPad Pro.

Нові AirPods також підключаються в 1,5 рази швидше до iPhone, коли ви хочете скористатися голосовим викликом. Apple протестувала нову можливість за допомогою AirPods 2 та iPhone XS Max, вимірявши час, необхідний для передачі виклику з iPhone на AirPods 2.

Безпровідна зарядка

Навушники першого покоління заряджалися від корпусу, який, в свою чергу, заряджався за допомогою підключення через кабель Lightning. Нова версія AirPods заряджається від бездротового зарядного пристрою - досить помістити навушники в футляр та покласти його на панель зарядного пристрою Qi.

Невеликий світлодіодний індикатор на передній панелі бездротового зарядного футляра AirPods 2 дозволяє відразу дізнатися, коли корпус з навушниками зарядився. Також можна запитати Siri про час підзарядки і в автономному режимі навушників.

Оновлення не представляє великого значення, але буде зручно для власників інших пристроїв Apple, які заряджаються від Qi.

AirPods по праву вважаються найпопулярнішими бездротовими навушниками, які заслужили любов мільйонів користувачів за ергономічність, зручність та якість. Навушники нового покоління стануть незамінним помічником для всіх, хто звик бути на зв'язку та користується пристроями Apple.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: «Seo Solution» на ...

КОМЕНТАРІ