«Seo Solution» на особистому прикладі показала,як підвищити ефективність та віддачу від особистого сайту

«Seo Solution» на особистому прикладі показала,як підвищити ефективність та віддачу від особистого сайту

18.01.20 23:55 0 6667

З плином часу, з появою нових прогресивних технологій, що викликають інтерес у безлічі людей, змінюються правила «гри», що впливають на ефективність інтернет-ресурсів (сайтів, форумів, інтернет-магазинів). Але більшість вимог, здатних збільшити поведінкові чинники на них зводяться до кількох простих правил, які не завжди беруть до уваги розробники або власники сайтів. До речі, якщо вас цікавить розробка та просування сайтів - Seo Solution Київ вам в допомогу!

Для відвідувача головним є приємний, не дратівливий дизайн, цікаве інформативне наповнення сайту (контент), доступність основних пунктів меню, що не вимагає прокрутки та переходу по безлічі сторінок для досягнення мети, а також шаблон, який динамічно підстроюється під різні пристрої. Розуміючи всю важливість перерахованих вище аспектів, компанія «Seo Solution» взяла курс на редизайн основного сайту http://seosolution.com.ua.

Сайт компанії містить на своїх сторінках повну інформацію про надані в «Seo Solution» послугах, відгуки замовників, відчути на собі всі переваги професійного просування сайту в мережі, а також велике портфоліо, зібране за багато років роботи в Seo індустрії.

Насамперед зміни торкнулися колірного сприйняття сайту. За основу були взяті кілька гармонійно поєднуваних і взаємно доповнюючих один одного відтінків сірого кольору. За допомогою оранжевого та світло коричневого кольору web-дизайнери проставили акценти на найголовніших пунктах, які важливо було донести до людини, що вперше відвідав сторінки даного інтернет-майданчика.

Також хочеться відзначити зручне розташування на сторінці й доступний опис кожної послуги, яка пропонується для вивчення цільовою аудиторією. Після прочитання відповідного розділу розумієш, що цей процес не є довгостроковою і безперспективною абстракцією, все більш ніж реально, адже за справу беруться висококваліфіковані експерти, які не перший рік надають послуги на цьому ринку.

На окрему увагу заслуговує динамічна «шапка» сайту, яка спускається разом зі сторінкою і відкриває доступ до контактів, відгуків, інформації про саму компанію і команду «Seo Solution» в будь-який зручний час.

Людина, що ознайомилася з усіма умовами та повним спектром послуг від українських оптимізаторів, дуже швидко зможе оформити комерційну пропозицію та відправити його на реалізацію до фахівців компанії. Цьому сприяє прикріплена форма, спеціально розроблена для цієї мети.

Переглянувши всі зміни, що торкнулися сайту «Seo Solution», складно не помітити професійний «почерк». Складається враження, що редизайн проводився з турботою про потенційних клієнтів, обліком всіх їх, навіть найменших потреб.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 причин купити AirPods 2 ...
Наступна новина: Альвеоліт лунки зуба: ...

КОМЕНТАРІ